≫ 

Osnovci došli na ekskurziju u Beograd, pa umalo završili kod Cece u kući!

- Niko nije bio u mojoj kući. Sigurno je došlo do zabune, verovatno su decu vodili u obilazak Marakane i možda im je neko pokazao moju kuću - rekla je Ceca

  • 67

Veliku pažnju je privukla vest da su učenici trećeg razreda osnovne škole "23. oktobar" iz Sremskih Karlovaca koji su došli na ekskurziju u Beograd, navodno neplanirano posetili i kuću Cece Ražnatović, međutim, ona je demantovala te informacije.

KAD SE MAMA I ĆERKA OTKAČE: Do sada neobjavljeni snimci sa Anastasijinog 18. rođendana! (VIDEO)

- Niko nije bio u mojoj kući. Sigurno je došlo do zabune, verovatno su decu vodili u obilazak Marakane i možda im je neko pokazao moju kuću - izjavila je Ceca za Telegraf.

A sve je počelo kada je portal 021.rs, na osnovu izjave jednog od roditelja, objavio vest da su učenici bili u Cecinoj kući.

- Na moje pitanje kako je bilo na ekskurziji, prvo što mi je rekla je da su bili kod Cece u kući, da je kuća ogromna, da su dobili autogram i CD lično od nje. Moje dete nije vaspitano da zna ko je Ceca, pogotovo ne da se takvoj osobi divi i traži od nje autogram. U početku sam mislio da je šala, ali sam shvatio, znajući svoje dete da ipak govori istinu. Naravno da je većina dece i roditelja sa oduševljenjem, a ne sa nevericom kao ja, dočekala priču o toj poseti, jer živimo u takvom društvu gde je sve naopako, ali moje dete i ja ne delimo to oduševljenje - ispričao je roditelj jedne od učenica.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Inače, u dogovoru sa školom i prema planu puta trebalo je da deca posete Zoološki vrt, Avalski toranj, Muzej vazduhoplovstva i stadion Crvene zvezde. Prema rečima dece, tri učiteljice koje su vodile učenike na ekskurziju dosetile su se da bi zanimljivo da probaju da posete i Cecinu kuću, koja se nalazi pored Marakane...

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Ukoliko imate originalnu ideju za lokacije u Beogradu koje bi, po vašem mišljenju, obavezno morale da budu u planu svake školske ekskurzije, vaše predloge ostavite u komentarima ispod teksta... 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mmmm original

    3. jun 2016 | 13:32

    Svaka cast Ceci, ali mislim da je to pogresno i da je tu jedini krivac skola. Sta je sledece? Da ih vode u vilu gde su parovi ili u Lisovic na farmu? E, jadno skolstvo nase, muzeji, spomenici i manastiri padose u zaborav.

  • Marko cg

    3. jun 2016 | 15:55

    Kakav idiot od roditelja

  • pipi duga carapa

    3. jun 2016 | 17:19

    dosli da cestitaju Anastasiji rodjendan, sa malim zakasnjenjem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA