KRISTIJANOVA ZATVORSKA OSVETA: Otkrio sve o seksu sa Stanijom i poznatim pevačicama!

Kristijan u "Zabeli" sprema knjigu u kojoj će, kako navodi njegov prijatelj, raskrinkati Staniju

  • 11

Dok u "Zabeli" služi kaznu zatvora od četiri godine, Kristijan vreme prekraćuje vežbanjem a sigurno će veliku pažnju izazvati najava da Golubović namerava da napiše knjigu u kojoj će otkriti mnoge tajne, od seksa sa Stanijom, do burnih veza sa zvezdama domaće estrade. 

EKSKLUZIVNO: Dosad neviđena slika Kristijana Golubovića iz zatvora! (FOTO)

- Kristijan već neko vreme želi da napiše  knjigu o svom životu, a sada ima dovoljno vremena za to. Poseban deo biće posvećen "Farmi". On tvrdi da jedva čeka da raskrinka neke učesnike, poput Stanije Dobrojević. Ispričao mi je da je sa njom i belerinom imao seksualni odnos na imanju. Stanija ga je razočarala i želi da ljudima pokaže njeno pravo licce. S balerinom je takođe prošao sve i svašta i misli da je interesantno da ona bude jedna od junakinja - izjavio je Golubovićev prijatelj za "Informer" i napomenuo da će nekoliko poglavlja biti posvećeno njegovim vezama sa poznatim domaćim pevačicama.

Printskrin: TV Hepi Printskrin: TV Hepi

- Kiki se družio s brojnim pevačicama, a s mnogima je bio i u vezi. Odlučio je i da o tome piše, ali će neka imena i dalje ostati tajna, zato što su one sada udate, imaju decu. Ne želi da im pravi pakao od života - rekao je Kristijanov drug koji je dodao da će Golubović pisati i o svom odnosu sa Legijom, Kneletom, Arkanom, Dušanom Spasojevićem i Andrijom Draškovićem.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sanja

    7. jun 2016 | 13:29

    bezi bre indijancu,ti ces da pises o nekom..o cemu..palis tu decu...drukaro..pisaces o imenima...javna licnost...samozvana...uci padeze i ne serendaj...

  • pop

    7. jun 2016 | 13:30

    Što rekli Indeksovci "to neće biti za književnu kritiku, već za sanitarnu inspekciju".

  • Ja

    7. jun 2016 | 13:46

    Poslednji trzaji. Mučenik.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA