RUSVAJ U LISOVIĆU: Jelena opalila šamarčinu Mikiju, pobesneli Mećava hteo da je rastrgne! (VIDEO)

- Razvalila si mi vilicu, tebi trebaju batine svaki dan da se naučiš pameti - vikao je zapanjeni Miki

  • 32

Pravo je čudo da na "Farmi" nije izbila tuča, kada je Jelena Golubović prišla Mikiju Mećavi i opalila mu šamarčinu.

UHVAĆENI! Farmeri nisu mogli da se uzdrže, pa imali seks u WC-u! (VIDEO)

Šokirani Miki nije mogao da veruje šta se dogodilo, a kada se malo povratio, počeo je da urla na Golubovićevu.

- Za sve ovo ćeš platiti! Ovo je jak udarac, ne može to da se toleriše! Mnogo si se zavozala, Jelena! Razvalila si mi vilicu, tebi trebaju batine svaki dan da se naučiš pameti - vikao je pobesneli Mećava, a malo kasnije stiglo je pismo u kojem je zadruga saopštila da je Jelena zbog agresivnog ponašanja kažnjena nedeljnim honorarom i odlaskom u izolaciju, što je Mećavu dodatno iznerviralo jer on je ubeđen da je Golubovićeva zaslužila diskvalifikaciju...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nada

    9. jun 2016 | 13:49

    Nisam Mikijev fan,ali da je on njoj opalio samar izleteo bi napolje-tj.bio bi kaznjen diskvalifikacijom!!!Po stoti put je produkcija dokazala da se Jeleni gleda kroz prste kao i mnogo puta do sada!To je nepostovanje nas gledalaca,jer pravila nisu ista za sve!!!

  • Ivan

    9. jun 2016 | 13:48

    Pa to je jedno zlo koje stiti produkcija,verujte nece joj niti evra od honorara skinuti.Mica,Saska i Jelena to su ljudi produkcije mogu da biju i rade sta hoce oni su zasticeni od produkcije,sram ih bilo,blizi se kraj pa udrite na ostale farmere,samo da se isplati sto manje honorara.FUJ!

  • bl

    9. jun 2016 | 11:55

    baba cura je zlo ljudskog roda miki nedaj se nemoj ti da pokazes agresiju a ona mora biti izbacena koje privilegije ima neznam pa zoricu m izbacise sto je samo malo i to slucajno poocupala babu stanojku a ova vec nekoliko puta ispoljava agresiju udara grebe cupa ko je stiti a nije uopste zanimljiva miki kad izadjes tuzi je za uvredu casti i nasilje naprijed miki

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA