≫ 

Karleuša joj rekla da liči na kafansku pevaljku, a plavuša iz Žitorađe je onda POKLOPILA Jelenu! (VIDEO)

Aleksandra Mladenović je oduševila sve nastupom u "Zvezdama Granda", posle kojeg je imala zanimljivu raspravu sa Karleušom

  • 26

U sinoćnom izdanju "Zvezda Granda" bilo je veoma napeto, a najveću pažnju je privukao duel Marjane Katić i Aleksandre Mladenović.

Karleušina guza udara direktno u monitor i razbija ga na komadiće! (FOTO)

U OVAKVOM IZDANJU JE JOŠ NISTE VIDELI: Kada seksi Sanja Kužet zaigra i zapeva, SVE PRŠTI! (VIDEO)

Kada je Aleksandra zapevala, članovi žirija su uglas rekli da su se naježili, a potom je usledila zanimljiva rasprava, u kojoj je glavnu reč imala Jelena Karleuša, koja je Mladenovićevoj održala predavanje o stilu.

- Mene si počela opasno da nerviraš. Krenula si jednim pogrešnim tokom. gde se ponašaš i izgledaš kao radna pevačica u nekoj kafani... kao pevaljka - rekla je Jelena, a Aleksandra je sve mirno saslušala i odgovorila da će se ubuduće potruditi da otkloni te nedostatke. Ali, ludnica je nastala kada se u razgovor uključila Ana Bekuta koja je Karleušu napala da kritikuje Aleksandru, zato što joj se ne sviđaju cipele devojke iz Žitorađe.

Jelena je to i potvrdila, a Aleksandra joj je uz ironičnu grimasu na licu uzvratila:

- Pa, vi ste me savetovali da obučem ovakve cipele! 

Pogledajte kako je izgledala rasprava Karleuše i Mladenovićeve:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ceca

    12. jun 2016 | 10:43

    Iskompleksirana, viškom godina ugrožena, ogorčena tetka, ljubomorna na sve mlade devojke koje imaju veće vokalne kvalitete od nje za tri klase.

  • Uroš d'dorf

    12. jun 2016 | 10:44

    Svaka čast snežani đ na komentar za jelenu k reče'strašno'jelena umišljena si zvezda gubiš se u komentarima i neznaš šta hoćeš to je neizlečiva 'veličina bolesti'strašno!pa natvom nivou'sestrooo'a ne gospođo!

  • nani

    12. jun 2016 | 18:10

    Toliko su nekulturni u ziriju, da je to strasno. Misle ako su oni poznati i ako sede za tim stolicama da su osvojili svet. Toliko nekulture i nepostovanja prema tim devojkama i momcima.. A oni stoje ko jadnici i slusaju sta im oni govore.. Trebaju bre svakome da odgovore, nemaju oni prava nikoga da vredjaju i to javno!! Sramota!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA