SRCE BOLI: Amidžić se rastao od POSLEDNJE uspomene koja mu je ostala od Madžgalja (VIDEO)

Voditelj je snimio dva nova spota u čast svom velikom drugu Marinku Madžgalju, koje će premijerno predstaviti večeras u emisiji "Amidži šou"

  • 6

Voditelj Ognjen Amidžić snimio je dva nova spota u čast svog pokojnog druga Marinka Madžgalja, koje će premijerno predstaviti večeras u svojoj emisiji "Amidži šou" na TV Pink

Pogledajte kako Ognjen Amidžić duva! (FOTO)

Prva pesma "Za sve sam kriv" je inače poslednja koju je Ognjen snimio sa Marinkom, dok je drugu pod nazivom "Bože", najemotivniju koju su "Flamingosi" ikada snimili, Madžgalj svojevremeno sam otpevao. Spotovi za obe pesme snimani su u Grčkoj, a glavne uloge poverene su mladim glumcima Milici Majkić i Slavenu Došlo.

Ognjen Amidzic i Marinko Madžgalj Foto: Youtube/FlamingosiYT

- Kroz ova dva spota dočaraćemo nekoliko priča, kroz koje ćemo pokazati razne emocije. Ovo će biti jedan omaž većini naših spotova i ljubavi kao najbitnijoj stvari u životu i na svetu - rekao je Ognjen za "Blic" i naglasio da će pesma "Bože" mnoge rasplakati.

Snimanje spotova je bilo emotivno za celu ekipu, a najteži trenutak za Ognjena je bilo bacanje Marinkove gitare, koja je voditelju bila poslednja uspomena od neprežaljenog glumca.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Ognjenova ideja da pomogne Marinkovoj porodici i ćerkici Sari, o kojoj smo ranije pisali, biće realizovana tako što će fanovi moći da kupe ove dve nove pesme po ceni od 100 dinara preko humanitarnog broja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Groficofica

    21. jun 2016 | 11:54

    Zasto je bacio gitaru? Ako je za potrebe spota,mogao je neku dugu...ne razumem

  • Milena

    21. jun 2016 | 13:15

    Kad sam cula da je umro Nas Veliki glumac Dragan Nikolic bilo mi jako zao,ali smrt Marinka me potresla i dotukla kao da mi je otisao najrodjeni,onda opet kasnije kad sam cula da je Nas Bata neprikosniveni i jedan od najvecih glumac u nasoj istoriji i tad sam plakala kao rodjenog dedu sam ga volela i kad mi je bilo teski bilo koji film kad pogledam njegov oraspolozi me.A sad kad je nas Manda otisao ostala sam nema,verujem kao i vecina nasih gradjana.Ne mogu ni da zamislim kako je njihovim porodicama i bliskim saradnicima i prijateljima.Oni su nas uveseljavali i cinili da bar na trenutak budemo nasmejani...

  • ana

    21. jun 2016 | 13:38

    Bas glupo sto baci gitaru sto jr ne dade porodici oni bi je sigurno cuvali za uspomeu....danas sutra cerka raste nozda bi.i.ona volela da je cuva;;;;;;

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA