Lejdi Gaga uvredila Tajlanđane: Doći ću samo da bih kupila lažni roleks

Kontroverzna pevačica uvredila je svoje fanove na Tviteru. Ušla nam je u kuću, ali umesto da nam ukaže poštovanje uvredila nas je - rekao je komentator na tajlandskom internet forumu

  • 0

Kontroverzna pevačica Lejdi Gaga uvredila je svoje obožatelje sa Tajlanda kada je na svom Tviter nalogu napisala da želi da ode u kupovinu u toj zemlji kako bi kupila lažni roleks.

- Mi smo mnogo civilizovaniji nego što ti misliš - tvitovao je tajlandski di-džej Surahit Sjamvala, koji je kupio kartu za pevačicin koncert zakazan u petak, ali je rekao da sada planira da ga bojkotuje.

- Ušla nam je u kuću, ali umesto da nam ukaže poštovanje uvredila nas je - rekao je komentator na tajlandskom internet forumu "pantip.com".

Lejdi Gaga je objavila svoj tvit nakon što je stigla na Tajland privatnim avionom, prenosi AP.

- Upravo sam sletela u Bankok, bejbi! Spremna za 50.000 uzvika tajlandskih monstruma. Želim da se izgubim u ženskom marketu i da kupim lažni roleks - napisala je pevačica.

Nije razjašnjeno šta je ''ženski market'', ali pojedini obožavatelji sa Tajlanda misle da je mislila na "Ladies Market", popularni tržni centar na otvorenom u Hong Kongu - gde je već nastupala i gledala kopije luksuznih predmeta.

Pevačici nisu svi obožavatelji zamerili na ovom komentaru na Tviteru, jer su je mnogi dočekali na aerodromu, a jedna grupa ju je čekala kod hotela u kom će odsesti.

Lejdi Gaga je tamo potpisivala autograme, a zagrlila je jednu obožavateljku koja je otišla u suzama. Neki od fanova kampuju danima ispred stadiona gde će biti održan koncert u nadi da će biti prvi koji će ući i upoznati zvezdu lično.

(I.D./Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA