≫ 

BEND KOJI JE SVIRAO U ŽITIŠTU: Krenuo je stampedo kada se čula pucnjava (FOTO) (VIDEO)

- Bend je svirao glasno tako da je nešto oko pola 2 posle ponoći moglo samo da se načuje rafalna paljba - rekao je član benda "Baby Blue" Zoran Filipović

  • 0
Foto: Facebook/BabyBlueBendZrenjanin Foto: Facebook/BabyBlueBendZrenjanin

Članovi grupe "Baby Blue Band" sinoć su u Žitištu prisustvovali nemiloj sceni na manifestaciji "Chicken fest", pri čemu je ubijeno petoro ljudi. Zoran Filipović, koji svira u ovom muzičkom sastavu, za "Blic" je ispričao sledeće:

ZVEZDA GRANDA SVEDOK MASAKRA U ŽITIŠTU: Ne mogu da dođem sebi, u šoku sam

- Bend je svirao glasno tako da jenešto oko pola 2 posle ponoći moglo samo da se načuje rafalna paljba. U dnu mase video sam komešanje i cev puške iz koje je u tom trenutku par rafala ispucano u vazduh. U bašti kafića se tada nalazilo oko 300 ljudi. Krenuo je stampedo, a sa strane su ležali ljudi prekriveni krvlju. Zapamtio sam jednu mladu devojku koja je ležala pored puta - rekao je Filipović za "Blic" i nastavio:

- Svake godine sviramo u Žitištu, ali na sinoćnoj zabavi nikog nismo poznavali. Nisam poznavao ubicu, niti ikog od prisutnih. U pucnjavi niko iz benda nije povređen - naveo je Zoran i dodao:

- Iako smo odmah prekinuli svirku, ostali smo u Žitištu do pola 6 ujutru. Vratili smo se posle toga u Zrenjanin, ali sada opet moram da idem tamo po muzičku opremu od sinoć. Teško će mi biti da ponovo odem na to mesto - izjavio je Filipović.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Ivan, koji svira klavijature u ovom bendu, rekao je:

- Pri kraju mase smo videli bljesak puške iz koje izlaze rafali i čuli pucnjavu. Mislio sam da je čovek došao da puca u vis i da se pravi važan, ali u jednom momentu sam video ljude kako beže. Mi smo se povukli, ali da je malo podigao pušku u vis prvo bismo mi nastradali. Provukli smo se iza bine i sakrili na ulici. Bilo je jezivo, video sam ljude i devojke kako leže u lokvi krvi - zaključio je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA