PRVE GRUDI PINKOVIH ZVEZDICA: Umesto u klince, svi buljili u dekolte Darijine mame! (FOTO)

U bekstejdžu je je u centru pažnje bila Zorica Vračević koja je blistala u crvenoj haljini sa velikim izrezom

  • 13
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Dok su se klinci u finalu "Pinkovih zvezdica" borili kao lavovi, njihovi roditelji su navijali u bekstejdžu, a u centru pažnje je bila Zorica Vračević, majka preslatke Darije Vračević, koja je veliku pažnju privukla ogromnim dekolteom. 

JEDAN ANĐEO JE MORAO DA IZGUBI: Ovako je Martija reagovala kada je Marko proglašen za pobednika Pinkovih zvezdica! (VIDEO)

Na žalost mnogih, Darija je ispala nakon drugog preseka glasova, a tokom razgovora sa voditeljkom Dušicom Jakovljević...

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

 ... Svi su, bar krišom, gledali u Zoričine grudi. 

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realan ..

    4. jul 2016 | 13:47

    Ovo i jeste takmicenje mama i tata koji u svom detinjstvu nisu mogli da se izbore ili verovatno nije imao ko da im nametne sistem vrednosti pa im danas ovo nazovi takmicenje dodje kao zakasnela reakcija svog detinjstva stim sto je ovo sve kic bez vredno trosenje dece .I u napred lizgubljen kvalitet nekih novih mladih ljudi koji imaju alternativu a to je budi klovn ili necija igracka!

  • Nada@

    4. jul 2016 | 13:31

    Znaci i kad pominjete decu ne možete da ne uvezete neke grudi pa cak i grudi necije majke kakve su ? Svaki dan nas bombarduje plasticnim grudima starleta i raznih mediokriteta kao da ste opsednuti ali ovo je stvarno degutantno.

  • Ivan

    4. jul 2016 | 14:24

    Nije ni čudo sto spominjete mamu. Kada jr ta ista mama preko cerke reklamirala sve najpoznatije kreatore, smikere i frizere... Tako da se nista drugo nije ni moglo da nasluti, nego da njena cerka pobedi... Sramota...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA