Talentovane matematičarke iz Srbije deo ekipe Ledenog doba

Ovog vikenda, tačnije od 9. jula pretpremijerno u odabranim bioskopima stiže novo poglavlje poznate animirane franšize – Ledeno doba: Veliki udar, a publika širom Srbije će od 14. jula moći da uživa u do sada najvećoj avanturi ovih simpatičnih junaka. Film će biti prikazan u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji, kao i u 2D i 3D formatima, a karte za pretpremijerne projekcije su već u prodaji na blagajnama bioskopa

  • 0

Film će biti prikazan u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji, kao i u 2D i 3D formatima, a karte za pretpremijerne projekcije su već u prodaji na blagajnama bioskopa.

Ovakvi filmovi se uglavnom sinhronizuju kako bi najmlađi nesmetano mogli da uživaju u avanturama animiranih junaka. A Studio 20th Century Fox je i ovoga puta ovaj zadatak poverio glumcima koji su se već odlično pokazali u prethodnim delovima ovog animiranog filma, kao što su Nikola Đuričko, Voja Brajović, Isidora Minić, Katarina Marković, Srđan Miletć i Duda Stojanović.

Foto: Promo Foto: Promo

Ono što je drugačije od svih prethodnih sinhronizacija jeste da se u ovom delu pojavljuju i dve devojčice iz Matematičke gimnazije, Ana Isaković i Emilija Petrinjac, koje sinhronizuju nove junake, jednoroge Misti i Babls, drugarice od Sidove najveće ljubavi Bruk.

Iako im je ovo bilo prvo iskustvo u sinhronizaciji, po rečima rediteljke Ive Milošević, odlično su se snašle, a pritom i dobro zabavile. A kada Ana i Emilija ne sinhronizuju animirane filmove, one osvajaju nagrade na raznim republičkim takmičenjima.

Foto: Promo Foto: Promo

U petom nastavku svima poznati junaci bore se da spreče smak sveta od asteroida koji uništavaju Zemlju. Čitavu seriju nesrećnih događaja, kao i uvek, pokreće veverica Skret.

Njegova epska potraga za odbeglim žirom će ga katapultirati u svemir, gde će se dogoditi niz kosmičkih događaja koji prete uništenju celog sveta. Kako bi se spasili od katastrofe koja im preti, Meni, Sid i Dijego, moraće da napuste svoj dom i krenu u nove avanture i to u egzotične zemlje u kojima upoznaju mnoštvo novih likova.

Foto: Promo Foto: Promo

Pozivamo sve mališane i njihove roditelje da u subotu, 9. jula dođu u bioskop Cineplexx Delta City na premijeru filma Ledeno doba: Veliki udar, sa početkom u 17 časova.

A u holu bioskopa od 15h časova organizovaće se i razna takmičenja u kojima je moguće osvojiti razne nagrade iz filma i Clipsy paketiće. Animatori iz studija "Čigra igra" će svim mališanima pomoći u tome da svako osvoji neku nagradu.

Takođe, svi prisutni imaće na raspolaganju i photobooth, gde će moći da se fotkaju sa svojim omiljenim junacima ove ledene franšize i tako ponesu sa sobom i uspomenu na film. A sve posetioce premijere čeka jedno posebno iznaneđenje pred sam početak projekcije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA