STANIJA ŽESTOKO ISPALILA KRISTIJANA! Starleta priznala koliko je ZAISTA para zaradila na "Farmi"! (VIDEO)

- Bilo je tu imućnih momaka koji su mi poklanjali putovanja i to je sasvim OK. Sve ostalo sam zaradila sama na častan i pošten način - otvorila je dušu Stanija

  • 20

Iako svi znaju da je Stanija, od pobede na "Farmi 6", zaradila 50.000 evra, starleta je iznenadila sve kada je priznala da je suma koju je inkasirala od rijalitija mnogo veća. 

Opasno bezobrazna Stanija objavila vruć spot za svoju prvu pesmu "Glavni akteri"! (VIDEO) 

- Ja sam od rijalitija uzela 70.000 evra. Je l' treba nekom da polažem račune od čega živim? U svakom slučaju, sve sam zaradila sa svojih deset prstiju. Bilo je tu imućnih momaka koji su mi poklanjali putovanja i to je sasvim OK. Sve ostalo sam zaradila sama na častan i pošten način - ispričala je Stanija, a mnogi su njenu izjavu protumačili kao još jedan dokaz da je ona Kristijana Golubovića, zavrnula za pare.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Da podsetimo, Stanija je obećala Kristijanu polovinu novca od nagrade na "Farmi"... Međutim, Dobrojevićeva je Goluboviću rekla da je dobila samo 25.000 evra, i nakon podužeg odugovlačenja i međusobnog vređanja preko medija, ona mu je isplatila samo 12.500 evra.

Prilično je jasno da je Kristijan lošije prošao u ovoj pogodbi...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nira

    14. jul 2016 | 16:02

    Najmanje si ti sa prstima zaradila prije bi se reklo ustima i onom mukicom između nogu:-)

  • scorpioo

    14. jul 2016 | 14:31

    Da li je potrebno da nekome polazes racune? DA POTREBNO JE!!! ZASTO? Pa zbog toga sto si u medijima ,javna si licnost a krijes kako zaradjujes,, pri tom si deset godina u medijima,, a nigde ne radis?? Rijaliti je par meseci a gde su tolike godine provedene ??? Na kojem radnom mestu? Zasto bi krila ako je posten posao,, mada svi mi znamo koji je tvoj posao, i nista protiv nemamo, smao imamo kad prodajes sliku sebe kao postene sto svi znamo da nisi!!!

  • Milica

    15. jul 2016 | 16:34

    A jo je on pa da mu ona daje novac? Da je frajer, zahvalio bi se i okrenuo, a da je faca, pobedio bi. Ovako, ona je ispala finansijer njegovog majmunluka po farmi. Možda je to htela?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA