≫ 

SEA DANCE, MAGIČNA ZAVRŠNICA: Sjajni "Hurts" pevali sa 27.000 oduševljenih fanova, devojke vrištale, bis i veče za pamćenje! (FOTO) (VIDEO)

Nenadmašni britanski duo "Hurts" bili su zvezde treće večeri Sea Dance festivala, a publika ih je dočekala uz gromoglasan vrisak kada su tačno u ponoć stali na binu

  • 0

Pravi spektakl dogodio se sinoć na Jazu, na trećoj, ujedno i završnoj večeri Sea Dance festivala, uz zvezde noći - popularni sastav "Hurts", koji je festivalski prostor ispunio do poslednjeg mesta i posetiocima na Mejn stejdžu priredio fantastičan provod, pa je pod vedrim nebom zajedno sa sjajnim Britancima pevalo oko 27.000 ljudi.

SEA DANCE, DRUGO VEČE: 17.000 hrabrih fanova pobedilo kišu uz Who See, Marčela i Stereo MC's! (FOTO) (VIDEO)

Iako su kapije festivala kao i prethodne dve večeri otvorene u 21 čas, armija fanova gazila je prema Jazu u najvećem broju pola sata pre ponoći, kada je i najavljen nastup popularnog engleskog dua "Hurts". Na binu su izašli tačno u ponoć, na veliko oduševljenje fanova, koji su nestrpljivo stajali i čekali da sjajni Theo i Adam počnu svoj mini koncert, i to su učinili pesmom "Surrender".

Foto: exitfest.org Foto: exitfest.org

- Svi vi predivni ljudi, odakle god da ste došli... - rekao je frontmen grupe na engleskom, nakon što se pozdravio sa publikom. Zatražio je nešto kasnije da svi uključe mobilne telefone, a onda uz sjajnu scenografiju otpevao "Illuminated".

Jaz je sinoć slao fantastičnu sliku sa Sea Dance festivala i potpuno opravdao očekivanja svoje završnice i organizatora, koji su, posle turbulentne druge večeri zbog nevremena, za večeras obećavali najluđu žurku na jednoj od najlepših crnogorskih plaža.

Foto: exitfest.org Foto: exitfest.org

VIP lože bile su pune, a sve oči uprte na binu, gde su momci iz "Hurtsa" raspoloženo slali sjajnu energiju, uz odlične svetlosne efekte, ali i još bolju svirku koja se orila Jazom. Đuskanje, pevanje u glas, gromoglasni aplauzi, oduševljenje i divljenje vladalo je tokom celog nastupa, a publika je pažljivo slušala sve što je frontmen govorio i pratila ga u stopu...

- Vreme je za ples, Crna Goro! - rekao je frontmen, a onda dodao: - Ovo je prvi put da smo ovde. Hvala vam, svima - i potom je usledio onaj trenutak koji su svi čekali, megapopularan hit "Wonderfu life", koji je izazvao pravu euforiju na Jazu!

Foto: exitfest.org Foto: exitfest.org

Ovu noć ćemo čuvati zauvek, a vama se vraćati ponovo, vi imate ovde nešto što u celom svetu polako nestaje - srce i dušu! - rekli su "Hurts", koji su sinoć na bini dali sve od sebe.

Momci iz Mančestera su se nakon jednočasovnog spektakla pozdravili sa svima, na veliku žalost brojnih fanova, a onda je usledilo glasno zviždanje. Posle višeminutnog negodovanja, "Hurts" su se vratili pozdravljeni gromoglasnim aplauzom i na bis otpevali dve pesme. Za sam kraj ostavili su čuvenu baladu "Stay", a na kraju ponovili: "Mi smo "Hurts". Volimo vas, volimo vas, hvala vam!".

Publika se posle "Hurtsa" masovno razbežala po stejdževima na samoj plaži, pa je najveća gužva bila na "Dance Paradise" stejdžu, gde je od 2 časa iza ponoći odličnu atmosferu pravio Marko Nastić, a zatim sjajni Jeff Mills...

Foto: exitfest.org Foto: exitfest.org

Ni kiša koja je padala nije smetala raspoloženoj publici, pa su neki otvorili kišobrane i suncobrane kako bi se zaklonili, a oni bolje pripremljeni su šetali u kabanicama i gumenim čizmama...

Foto: Promo Foto: Promo

Posle tri uzbudljiva dana i isto toliko noći punih emocija i nezaboravnih nastupa, završen je treći po redu Sea Dance festival na Jazu, koji je iz novosadskog Petrovaradina u četvrtak, 14. jula, doputovao i okupio oko 77.000 fanova.

Do sledećeg leta, fanovi definitivno imaju šta da pamte...

(B.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA