0

SEA DANCE, DRUGO VEČE: 17.000 hrabrih fanova pobedilo kišu uz Who See, Marčela i Stereo MC's! (FOTO) (VIDEO)

Uprkos lošim vremenskim uslovima, pozitivne energije, dobrih vibracija i odličnog raspoloženja nije manjkalo ni druge večeri Sea Dance festivala na budvanskom Jazu

Marčelo, Sea Dance 2016
Foto: exitfest.org

Budući da je tokom jučerašnjeg dana veliko nevreme zahvatilo Budvu, kao i ceo region, drugo veče Sea Dance festivala proteklo je u nešto mirnijoj, ali ipak dobroj atmosferi za 17.000 fanova, koji su bili hrabri da sinoć dođu na Jaz i šire dobru energiju.

SEA DANCE OTVOREN UZ SPEKTAKULARNI VATROMET: Lost Frequencies i magični Skrillex zapalili Jaz! (FOTO) (VIDEO)

Za razliku od prve večeri festivala koja je okupila oko 33.000 posetilaca, drugo veče održano je u nešto skučenijem prostoru, budući da su organizatori zbog nevremena imali velikih problema sa tehnikom, te bili prinuđeni da izmene kako binu, tako i festivalski prostor i dešavanja na stejdževima. Ipak, pbednički su se izborili sa svim, pa je i sinoćni program uspešno realizovan.

Foto: exitfest.org

Foto: exitfest.org

Kapije su otvorene u 21 čas, a u 22 časa na Mejn stejdž je izašao, već tradicinalno, treću godinu zaredom, popularni crnogorski bend “Who See”, koji se u svom maniru potrudio da napravi dobru i veselu atmoseferu uprkos nižoj temperaturi…

Pošlo im je za rukom, pa je nekoliko hiljada fanova đuskalo i pevalo uz hitove “Nemam ti kad”, “Nije preša”, “Đe se kupaš” i mnoge druge.

Foto: exitfest.org

Foto: exitfest.org

Onima najhrabrijima nisu smetale ni bare koje su ostale kao dokaz pljuskova, pa su u ritmu đuskali mokrih nogu

Prošle godine smo mislili da promenimo ime u “Who See Dance”, pošto smo ovde vazda – rekli su momci šaljivo. Na samom kraju su premijerno izveli pesmu koja izlazi za 5 dana, a zatim su tradicionalno napravili selfi sa publikom – sa bine.

Posle domaćeg rep sastava koji je dobro razmrdao publiku, vreme je za Marčela. Tačno u minut, u 23 časa, popularni reper sa svojom ekipom raspoloženo izlazi na binu, na veliko oduševljenje prisutnih, i širi odličnu energiju.

Foto: exitfest.org

Foto: exitfest.org

Hvala vam svima što ste hrabri i što ste ovde. Danas je bila havarija i sve smo morali da sklonimo sa bine. Svaka vam čast – rekao je Marčelo, a onda horski sa publikom otpevao “Laž” i druge hitove…

Petnaest minuta posle ponoći, zviždanje iz publike i prizivanje sledećih gostiju. Posle isto toliko zakašnjenja, na binu izlaze zvezde večeri – londonska grupa “Stereo MC’s”.

Foto: exitfest.org

Foto: exitfest.org

Sea Dance, how do you do? Everything we do is dedicated to your energy – rekao je frontmen grpe Rob Birch, pa napravio pravi spektakl uprkos kišici koja je neumorno padala.

Foto: exitfest.org

Foto: exitfest.org

Iako su pojedini nastupi na ostalim stejdževima bili otkazani i bilo je pitanje da li će program biti realizovan, organizatori su se izborili sa svim poteškoćama, pa je na Dance paradise stejdžu Sister Bliss napravila sjajnu atmosferu na plaži hitovima “We come 1″, “Insomnia”, “Music Matters” i drugim.

Treće veče, nedelja 16. jul, ujedno je i sama završnica Sea Dance festivala, koji će ove godine zatvoriti popularni “Hurts”. Nadamo se u boljim vremenskim uslovima…

(B. B.)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Budva, Exit, Marčelo, Sea Dance, Sea Dance Festival, Who See

foto dana

video dana