POGLEDAJTE: U "Survajveru" jeli skakavce, zmijske oči i fetus lešinara (VIDEO)

U borbi za sigurno mesto u finalu od koje se okreće želudac Sebastijan je pobedio i postao prvi finalista "Survajvera"

  • 0

U poslednjoj nedelji "Survajvera" takmičarima je omogućeno da u borbama obezbede svoje mesto u finalu. Prvu u nizu prilika je iskoristio Sebastijan i posta prvi sigurni finalista. Za tu privilegiju ekstremni sportista je morao da pojede embrion pileta, svinjski mozak garniran mravima, riblje oči, frape od svinjskih srca sa pčelama,ostrige, kravlji jezik i želudac, skakavce, zmijske oči i fetus lešinara.

Sebastian je mnogo srećan što su Aleks i Ava izbačene, kaže da je sve harmonično otkad one nisu tu, a nije prošlo ni 24 sata od njihovog odlaska. S njim se slaže i Kristina koja ističe da je sada neopterećena i opuštena atmosfera. Ali, Ava Karabatić se potrudila da je ne zaborave tako lako, napisala im je poruku, naravno od srca.

- Drago moje pleme, trudite se i dalje, verujem u vas. A sad za svakog po jedna reč. Kiki – moja modna asistentkinjo, Marti – vedar duh, Niki – emotivac kao ja, Milan – moj najveći kritičar, Seba- moja snaga, Vlada – moj anđeo čuvar. Svi ste sjajni, ali Vlado, navijam za tebe.

Svi u plemenu Sibu su oduševljeni njenim pismom, čak i žene.

Na Ostrvu odbačenih Marko i Jelena se osvrću na Martinino ponašanje, i zaključuju da je konačno pokazala pravo lice i to ono vulgarno i nevaspitano.

U Sibu su sa nestrpljenjem dočekali poruku o prvoj predfinalnoj borbi, ali malo ko se obradovao kada je saznao da su na programu specijaliteti – crvi, muve, pčele, iznutrice! Igra je imala tri faze, a u svakoj je zadatak da takmičari što pre pojedu sve iz tanjira. Kristina je još pre borbe izjavila kako ona neće igrati, a Sebastian da će dati sve od sebe.

Takmičari su prvo dobili ostrige, kravlji jezik i kravlji želudac. Martina i Kristina su posmatrale muškarce koji su se svojski borili sa žilavim ručkom. U drugom krugu su ih čekali embrion pileta, svinjski mozak garniran mravima i riblje oči, a dezert je bio frape od svinjskih srca sa pčelama!

U finalnoj fazi borbe Sebastijan i Milan su morali da pojedu skakavce, zmijske oči i fetus lešinara kako bi obezbedili sigurno mesto u finalu rijalitija! Sebastian je sve odmah stavio u usta i pored toga baletan više nije imao šanse.

- Presrećan sam! To je bila moja želja, zapravo želeo sam da dobijem šansu da se borim za finale i uspeo sam. Šejk mi je bio najgori, skoro dvaput sam bacio peglu. Sad imam još tri dana uživancije, iskoristiću ih najbolje što mogu - rekao je Sebastijan i ponovio da samo muškarce vidi u finalu.

(A.V./Svet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA