≫ 

Šta Bane Mojićević radi u društvu prelepe plavuše? (FOTO) (VIDEO)

- "Loša navika" opisuje neke ljubavi koje smo sigurno svi u životu bar jednom doživeli - rekao je pobednik prve sezone "Zvezda Granda"

  • 0

Pevač Bane Mojićević će u sredu, 3. avgusta, premijerno predstaviti novu pesmu "Loša navika", za koju svi koji su je čuli prognoziraju da će ozbiljno nadmašiti njegov prethodni hit "Dođi".

Video rešenje za ovaj singl od koga i sam pevač, priznaje, mnogo očekuje, snimljeno je pre nekoliko dana na više lokacija u Kikindi koja se, dodaje, pokazala kao idealan izbor za spot. Pored Baneta, u spotu se pojavljuje i jedna lepa plavokosa devojka.

- "Loša navika" opisuje neke ljubavi koje smo sigurno svi u životu bar jednom doživeli. Nadali smo se da će trajati, verovali da su prave, ali su nas život i okolnosti demantovale pa smo, na kraju, bili zadovoljni sto su se završile i otvorile prostor za nešto novo. Ima stih koji kaze "sad sam jači nego ikada" i to je prava poruka, pa pesma jeste vesela, optimistična i ima super ritam koji prosto tera na igranje - rekao je Bane Mojićević.

Foto: Promo Foto: Promo

Jedan od najboljih zabavljača na domaćoj muzičkoj sceni će, podvlači, čitavo leto provesti radno, ali se nada da će se u nekom trenutku pridružiti porodici na moru, bar na nekoliko dana.

- Milici i deci je more za odmor, tati za posao - smeje se Bane.

Foto: Promo Foto: Promo

- Imam već veliki broj zakazanih koncerata po čitavom regionu ali i Evropi, očekuje nas promocija ove i priprema novih pesama, ali naći ću način da se malo odmorim u društvu familije. Valjda. Hahaha... Šalim se, sve je stvar organizacije, a muzika i oni su mi najveće ljubavi, pa ću za sve naći vremena. Neispavan, ali svi srećni i zadovoljni - zaključio je kroz osmeh pevač.

Ovo je tizer za novu pesmu Baneta Mojićevića:

Pogledajte i kako je Bane oduševio gledaoce imitacijom legendarnog  Dina Merlina:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA