Izložba inspirisana Merlinom Mensonom u Beogradu

Večeras se u Domu omladine otvara izložba "Astonishing" autora Davida Vartabedijana, na kojoj će predstaviti više od 20 radova inspirisanih kontroverznim rokerom

  • 0

Grafike inspirisane kontroverznim rok muzičarem Merilinom Mensonom biće postavljene na izložbi koja će se otvoriti danas u Domu omladine Beograda, sa početkom u 19 sati.

Autor izložbe "Astonishing" ("Začuđujuće"), koja obuhvata više od 20 grafika, crteža i skica posvećenih muzičaru Mensonu, je beogradski autor David Vartabedijan.

Merilin Menson nastupiće 9. juna u Beogradskoj areni u okviru IQ festivala, a svi radovi na izložbi inspirisanoj njegovim likom i delom nastali su od 1996. godine do danas.

- Menson je sasvim sigurno poslednja pojava u svetu muzike koja je atraktivno, pametno i provokativno spojila vizuelni identitet sa muzikom. S obzirom na to da je likovna umetnost vizuelna stvar, a da se sam Menson konstantno transformiše, mislim da je on idealan subjekat za praćenje. Inspiracije u njegovim tekstovima ima napretek, pod uslovom da pravilno mislite svojom glavom - ističe autor izložbe David Vartabedijan.

Radovi ovog umetnika mogu se pogledati do 10. juna u holu ispred Velike sale Doma omladine.

(A.V./Story)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA