≫ 

NAPOKON OTKRIVENO: Ovako je Rasta smuvao Anu Nikolić! (FOTO) (VIDEO)

- Rasta je oduvek bio zaljubljen u Anu... I eto, ne samo da ju je kre*nuo nego se njome i oženio - rekao je reperov prijatelj

  • 22

Reper Stefan Đurić Rasta je prošle nedelji oženio u tajnosti Anu Nikolić, a sada je napokon otkriveno ono što sve zanima - kako je ovaj momak smuvao seksi pevačicu. On je odavno bio opsednut Anom Nikolić.

NAJVEĆA ESTRADNA MISTERIJA: Okriveno zašto su se Ana Nikolić i Rasta venčali u tajnosti, njihove porodice zaprepašćene! (FOTO)

- Rasta je oduvek bio zaljubljen u Anu - rekao je reperov prijatelj za ovaj dnevni list i nastavio:

- Maštao je da je upozna, jer je u njoj video savršenu ženu. Još u srednjoj školi svima je govorio da mu je san da jednog dana kresne Anu Nikolić! I eto, ne samo da ju je kre*nuo nego se njome i oženio - navelo je ovaj neimenovani sagovornik za "Kurir".

Pogledajte prvi intervju Ane i Raste nakon njihovog venčanja:

Kako priča Rastin prijatelj, reper je, kada je reč o ženama, veoma izbirljiv.

- Rasti je, pored dobrog izgleda, važno i da sa devojkom ima ortački odnos. Zato je odlepio za Anom, jer je ona mnogo više od seksi žene! Njih dvoje su se povezali na svim nivoima. I u krevetu i mentalno. On je od početka karijere pokušavao da se približi Ani, a to mu je pošlo za rukom kad je napravio hit "Kavali". Tad je i ona njega primetila kao talentovanog muzičara, pa su se upoznali. Kad je uspeo da je odvuče u krevet, više nije hteo da je pusti. Ostalo je istorija - rekao je reperov prijatelj, i nastavlja:

Foto: Instagram/ananikolicofficial Foto: Instagram/ananikolicofficial

- Rasta potiče iz dobrostojeće porodice, ali sve što ima stekao je sam. Napravio je velike pare od muzike. Ima svoj studio, sarađuje sa muzičarima ne samo iz Srbije već iz celog sveta. Pred njima je budućnost! - zakjučio je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milka canic

    4. avgust 2016 | 13:49

    O Srbijo dokle si dooospelaaa

  • Zile

    4. avgust 2016 | 13:47

    Dokle vise Rasta & Nasta, sve mi lici na fingiranu pricu, ok volu se i sta toliko sve u krug! Samo cekam uskoro razvod pa opet zavod...

  • MOMO

    4. avgust 2016 | 13:08

    Ili je ovaj crnac ili je Ana bleskasta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA