Nikola je četvrti finalista "Survajvera"

U poslednjoj borbi za finale Nikola je izvojevao pobedu nad Kristinom i Martinom i pridružio se Sebastijanu, Milanu i Vladi u finalu

  • 0

U poslednjoj borbi za ulazak u finale "Survajvera" nadmetali su se Nikola, Kristina i Martina. Zadatak je bio da prođu kroz lavirint, kako bi došli do slagalice koju moraju što brže da slože.

Devojke nisu imale dovoljno sreće i koncentracije, tako da je pobedu odneo Nikola i pridružio se Sebastijanu, Milanu i Vladi u borbi za 50.000 eura.

- Drago mi je da sam sad sa momcima u trci za nagradu. Hteo sam devojkama da prepustitim mesto. Mislim da mi nisu velike šanse u finalu pored Sebastijana, Milana i Vlade - rekao je Nikola.

Martina se našalila da je grozno što je on pobedio i ušao u finale.

- Ne idu mi slagalice, da su bar puzle. Srećna sam zbog Nikole, uglavnom - izjavila je Martina, a Kristina se složila s njom.

Nakon poslednje borbe njih dve su postale članice Velikog veća, pa su morale da odu na ostrvo Odbačenih. U subotu, na sledećem plemenskom savetu, biće doneta odluka ko je pobednik i kome sleduje nagrada od 50.000 evra.

(A.V./RTL)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA