Najlepša Hrvatica se oglasila posle nestanka: Njen bizarni snimak šokirao fanove! (VIDEO)

Nina Morić je preko svoje Fejsbuk stranice poručila da je dobro, ali to je uradila dok su joj ruke vezane iza leđa

  • 5

Nakon što se juče podigla velika prašina nakon što se pojavila informacija da su hrvatska manekenka Nina Morić i njen verenik Luiđi Favolozo, navodno nestali, danas se oglasila Nina koja je na svojoj Fejsbuk stranici postavila šokantan video kojim je još više zbunila sve.

INTERNET SE USIJAO! Najlepša Hrvatica bez gaćica! (18+) (FOTO)

Nina je na italijanskom jeziku poručila da je dobro i da šalje poljupce svima, ali ono što upada u oči je da su Nini ruke vezane iza leđa, kao i da jedna od najlepših Hrvatica, izgleda potpuno izgubljeno i dezorijentisano. Da li je snimak samo još jedan način da se privuče pažnje, ili nešto sasvim drugo, procenite sami... 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iju

    14. avgust 2016 | 12:40

    Ma bre budaletina

  • EvoneznambogUmi...

    14. avgust 2016 | 17:10

    Sta sve rade da budu popularni! Nista im ne polazi za rukom, nikako im se ne povecava ime i popularnost, vec im samo polazi za rukom da povecaju sansu monstrumima da vrebaju zrtve i povecaju opasnost i nereagovanje policije, sve to radi svog ega i sebicluka koji prelazi granice NEnormale... Ukoliko se utvrdi da je ovo bio jedan od nacina da poveca svoju popularnost, NAJSTROZIJE je kazniti!!! Molim policiju da se ponasa kako dolikuje, da nebi prave zrtve nasilja, silovanja i slicno STVARNO stradale zbog necije igre!!!

  • Lija

    14. avgust 2016 | 17:13

    Ma ona je izgubila vezu sa realnoscu od silnih estetski zahvata i drugi stvari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA