TOP 10 muzičkih plagijata: Od Bitlsa i Madone do Loren (VIDEO)

Nepopularnim načinom sticanje slave bavili su se Madona, Fergi, Bitlsi, Igi Pop i ostale svetske muzičke zvezde

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Lolo

    24. jul 2012 | 22:33

    Nisam ni u jednoj poiltičkoj stranci no volio bih se uključiti u piratsku stranku. Zašto se ne zovete jednostavno hrvatski pirati (HP) ili piratska stranka (PS) ili piratska stranka Hrvatske (PSH). Partija zvuči kao da ste neki komunisti. Da li je gotov statut? Koliko još članova treba da se osnujete? Da li ste osnovana stranka? Znate da nemate puno šanse uz vampire poput HDZ-a ili SDP-a. Cijela stvar mora biti brutalno genijalno dobra ako želite uspjeh. Da li ste povezani sa njemačkim piratima? Zašto dovraga nema neki e-mail?! Na stranici su tri članka. Gdje ćete nabaviti pare za kampanju i ljude koji će za vas raditi? Volonteri u Hrvatskoj nisu pouzdani osim ako im ne pružite pre super cool ultra dobre uvjete za rad i motivirate ih i date im neku određenu zaštitu i poseban status.Ovdje sve neki linkovi, dobre ideje, entuzijazam u početku koji bi ubrzo mogao izgoriti sve mi se čini. Nemate ljude? Na internetu ne želim ostavljati svoje pravo ime, nemam telefon niti facebook nego samo komuniciram preko 256 enkripcije. Čak me i to brine pomalo. Nisam paranoik, već svjestan svih sranja koje je ljudski rod izumio, a o tome se ne piše u javnosti. Zaposlite me i riješit ću vam neke stvari, no naravno nemate za to para. Treba vam grupa po pet profesionalnih pirata iz svake županije i mogu garantirati da ste u Saboru za 4 godine. Ne želim biti prepotentan, najpametniji i bahat jer vjerujem da moj ton ovog komentara bi tako mogao nekima zvučati, već samo govorim ono što mislim da je bitno jer mi se ova kanalizacija od štakora na poiltičkom vrhu digla do grla. Sve mi to smrdi jako i hrvatski brod treba deratizaciju.Želim puno poštovanje od piratske partije, kao što sam i spreman dati najviše poštovanje i počast razboritim članovima, pa čak spreman i umrijeti ako vidim da je stvar dobra. Vjerojatno će biti šupljoglavaca u vašoj stranci, no ipak se jako nadam da će biti i genijalaca i legendi. Hijerarhija je obavezna, a ja ne znam tko je tko i tko što radi niti koliko vas ima. Spreman sam na sve pa čak i umrijeti za uspjeh pirata. No ne želim se tako lako upustiti u plovidbu ako mi nije jasno gdje se ide i koji vjetar puše. Morate stvoriti moć i utjecaj, a njega nema bez originalnosti, mnoštva odanih ljudi, kreativnog pristupa i medijskog prostora, te mnoštva inteligencije i stručnjaka kojima ego ne zvoni na kilometar. Velik zeleni pozdrav partiji i not hating, ok?

  • Rade

    01. jun 2012 | 18:08

    Original: Bad Finger-Whitout you Prepevali : Nilson/ Maraja Keri...

  • zoki

    01. jun 2012 | 16:18

    A gde je lane moje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA