Virtuelni povratak Merlin Monro (VIDEO)

Nekadašnja starleta na putu da „oživi“ preko holograma, gde će biti glavna zvezda šoua "Virtual Merlin Lajv - Muzika proslava rođenja pop ikone“

  • 0

Nekadašnji seks simbol Merlin Monro na putu je da se ponovo nađe među živima. Prema pisanju "Holivud Riportera", hologram pokojne poznate glumice biće glavna atrakcija šoua koji će se zvati „Virtual Merlin Lajv – Muzika proslave rođenja pop ikone“ ("Virtual Marilyn Live -- A Musical Celebration of the Birth of the Pop Icon" ).

Međutim, problem bi mogao da usledi zbog pravnih prepreka. Naime, kompanija koja drži prava na lik i delo pokojne glumice i pevačice ne sarađuje sa firmom koja pravi hologram. Mada, s druge strane, predstavnik jedne od strana kaže da će kompanije na kraju sarađivati.

Popularni pevač Ašer će takođe iskoristiti hologramsku tehnologiju, jer želi na svom koncertu 11. juna da igra sa virtualnim obožavateljima. Događaj će biti prenošen na Jutjubu.

Ideja o hologramskom "oživljavanju" sprovedena je na poznatom muzičkom festivalu "Koačela", kada je sa reperima Dr. Dreom i Snup Dogom nastupio pokojni Tupak Šakur.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA