LUDA FARMA 8: Najomraženiji i najomiljeniji farmer ponovo u Lisoviću?! (VIDEO)

Ukoliko njih dvoje uđu u rijaliti, ima sve da pršti na imanju

  • 39
Farma, Farma 7, Farma 2016 Foto: TV Pink

Iako se još ne zna tačan datum početka "Farme 8", uveliko se spekuliše ko će sve biti među takmičarima u Lisoviću i ako je verovati tračevima postoji mogućnost da dođe do velikog okršaja dva rijaliti majstora Jelene Golubović i Miloša Bojanića.

SPREMITE SE ZA LUDNICU: Ovo su učesnici "Farme 8"? (FOTO) (VIDEO)

Skoro je nemoguće zamisliti rijaliti bez Golubovićeve, i naravno njeno ime je uvek na prvom mestu svake liste potencijalnih učesnika, a rediteljka koja se trenutno odmara u Ukrajini je dodatno podgrejala te glasine.

- Kupila sam drvenu kućicu na Karpatima. Mnogo mi se dopala i planiram da je ponesem sa sobom kad se budem selila u Lisović. Iskreno, nedostaje mi ta seoska idila i odmah po povratku u Srbiju planiram da posetim imanje koje je obeležilo moj život - izjavila je Jelena za portal svetplus.com.

Sa druge strane, kao i prethodnih godina, se pominje učešće Miloša Bojanića, koji se, kako saznajemo od izvora bliskog produkciji, nalazi na spisku želja i uskoro bi trebalo da se sastane sa čelnicima "Pinka" i pregovara o eventualnom povratku u Lisović.

Međutim, sve je daleko od završenog posla, jer Bojanića su sa "ružičaste" televizije zvali i za prethodna dva izdanja "Farme" i on je oba poziva odbio...

Ono što je sigurno, duel Jelene Golubović koja je pobedila na "Farmi 5 i 7" i Miloša Bojanića, pobednika "Farme 2", sigurno bi privukao ogromnu pažnju. Uostalom, dovoljno je podsetiti da njih dvoje imaju jednu zajedničku osobinu - nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i za jedne su najomiljeniji, a za druge ubedljivo najomraženiji farmeri...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iju

    27. avgust 2016 | 13:28

    Ova je definitivno jedna obicna ulicarka,ona koja mase diplomom nista ali nista nije uradila u svom poslu,tako da me i ne cudi sve ovo

  • Kira

    27. avgust 2016 | 14:21

    Ona nije bila u Ukraini na odmoru, bila je na lechenju. Tamo uvek ide kad joj pozli a, sto se tiche diplome kupio joj tata u istoj zemlji. Ali, u stvari od obrazovanja ima jedva osnovnu i kurs rszije kod Kusturice. I NA KRAJU, JEDNA MOLBA PINKU TJ. PRODUKCCIJI --- NEMOJTE JE UVODITI NA FARMU 8 , MNOGI OD NAS KOJI VOLE TAJ RIALITY, ISKLJUCHICE PINK. VERUJTE ,DA NAM SE SMUCHILA, JEDNA POREMECHENA, PRLJAVA, ZENA KOJA NE PREZA NI OD CHEGA SAMO DA DODJE DO SVOG CILJA. NORMALNIM ZENAMA U NJENIM GOD. CILJ JE PORODICA, DECA I SL. JOS JEDNOM --- NE UVODITE JE NA FARMU !!!!!

  • Ceca

    27. avgust 2016 | 15:29

    Cim vidim doticnu na ekranu, zakljucavam kanal. Sreca je da se pojavljuje samo na jednom. Da je drugacije, otkazala bih kabl. operatera.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA