Kada čujete šta je Zorica Brunclik tražila od Mitrovića da bi bila u žiriju "Pinkovih zvezda", pašćete sa stolice!

- Zorica smatra da je bitan deo buduće sezone "Pinkovog" takmičenja, pa je rešila da Željka i Milicu stavi na muke - tvrdi izvor blizak produkciji "PInka"

  • 28

U novoj sezoni "Pinkovih zvezda" u žiriju će se nalaziti i Zorica Brunclik, koja je, kako se priča, ponudu Željka Mitrovića prihvatila ali samo pod uslovom da joj se obezbedi roze apartman, ali to nije sve. 

Dragana priznala šta je ZAISTA tražila od Mitrovića da bi zamenila Cecu u žiriju "Pinkovih zvezda"!

Tokom pregovora sa Željkom Mitrovićem i njegovom suprugom Milicom, Zorica je, kako navodi "Alo", imala dva specifična zahteva

- Zorica smatra da je bitan deo buduće sezone "Pinkovog" takmičenja, pa je rešila da Željka i Milicu stavi na muke. Prihvatila je da sedi na sudijskoj stolici za dobar honorar, ali je imala i jedan poseban zahtev. Brunclikova je tražila da joj u Šimanovcima, gde se snimaju emisije, obezbede njen lični prostrani apartman, koji mora da bude ofarban u roze. I ne samo to! Po celoj prostoriji treba da se nalaze latice ruža, a neki elementi u apartmanu takođe treba da budu u njenoj omiljenoj boji. Ona će se tu odmarati i obedovati, ali i družiti sa predstavnicima sedme sile. Mitrovići su u početku mislili da se Zorica šali, ali kad su shvatili da je ozbiljna, rešili su da joj izađu u susret, jer veruju da će im podići gledanost. Pristali su na njen uslov, ali su joj naglasili da mora da bude megazabavna i da televizijski gledaoci ostanu prikovani uz "Pink" - ispričao je izvor blizak produkciji.

Foto: Facebook/Zorica Brunclik Foto: Facebook/Zorica Brunclik

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marsovac

    2. septembar 2016 | 15:31

    Polako ali sigurno se sužava krug mojih omiljenih emisija u zemlji Srbiji! Ova trula babetina, koja misli da je mega zvezda, je samo dobra da čisti za njenim rođacima, koji vode mečke po ulicama!!! Svaka čast Mitroviću, ako je ovo istina, i tebe i tvoje kanale treba zabraniti. Sa svojim PINKOM u bilo kom obliku, si najviše pridoneo razaranju kulture na ovim prostorima. Tebe bi trebalo u HAG!!!

  • Ja

    2. septembar 2016 | 16:11

    Nije bolest sve sto boli

  • Deksi

    2. septembar 2016 | 14:56

    Trazila roze sator da joj postave u simanovce

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA