SURVAJVER Ava je odlučila: Slušala sam srce i nisam pogrešila!

Vlada mi je rekao: "Ja u tebe od prvog dana nisam sumnjao. Ti si jedina osoba od koje bi me zabolelo da večeras ne dobijem glas", otkrila nam je Ava

  • 0

Za više od mesec dana emitovanja "Survajvera", Ava Karabatić je u više navrata gledaoce obradovala, nasmejala i iznenadila. Na finalnom Plemenskom savetu gledaoci su iznenadili nju i dali joj poverenje da odluči pobednika. Naime, Ava je sa najviše glasova publike imala pravo da odluči ko će poneti titulu "jedini preživeli". Kaže da se nije pokajala što je slušala srce i svoj drugi glas dala Vladi Vuksanoviću. Za Telegraf.rs vedra Hrvatica otkiva kako se osećala u tom trenutku.

- Osećam kao da sa ja pobedila zbog toga što je cela regija navijala za mene. Za mene je prava pobeda da cela bivša Jugoslavija glasa, i to za ovako lepu i simpatičnu curu, osećam se kao da sam dobila ne 50.000 evra nego nagradu koja se ne može kupiti novcem - izjavila je Ava uzbuđeno neposredno nakon proglašenja pobednika, i dodala da je od samog početka govorila da se dobro dobrim vraća i izašla iz šoua kao moralni pobednik.

- Ne očekujem ništa od Vlade, on je moj prijatelj. Ništa ne očekujem ni od koga. Ja živim od ljubavi a ne od para. Ja sam od početka slušala svoje srce i nije mi krivo. Radim od svoje 14. godine i očekujem od sebe da se nadograđujem, da završim fakultet, i da sledeće godine možda dobijem poziv da budem reporterka u "Survajveru".

Ava je za Telegraf.rs otkrila šta joj je Vlada šapnuo kada je primao nagradu:

- Rekao mi je "Ja u tebe od prvog dana, od kada samo se upoznali, nisam sumnjao. Ti si jedina osoba od koje bi me zabolelo da večeras ne dobijem glas".

(A. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA