≫ 

SVE ZA ATINU I NIKU: Karleuša otkrila šta je to FENOMENALNO Duško Tošić uradio za rođendan njihovih ćerkica! (VIDEO)

Fudbaler Bešiktaš je pokazao da je uzoran otac i da obožava svoje naslednice

  • 5
Jelena Karleuša, Duško Tošić Foto: Facebook/jkdiva

Ćerke Jelene Karleuša Atina i Nika su zajedno 7. septembra proslavile rođendan. JK i njen suprug Duško Tošić su tim povodom napravili rođendansku zabavu koje će njene naslednice sigurno pamtiti.

KOD KARLEUŠE DANAS DUPLO SLAVLJE: Atina i Nika, srećan vam rođendan! (VIDEO)

- Mama se stvarno potrudila da za njene princeze napravi nešto što će se pamtiti. S obzirom da ja nikada nisam imala dečje rođendane, jer sam uvek slavila 17. avgusta kada nema nikog, tako da sam ja neke svoje životne frustracije lečim na velelepnim rođendanina Nike i Atine svake godine - rekla je Karleuša za emisiju "Exkluziv".

Na zabavi je prisustvovao i tata Duško Tošić, inače fudbaler turskog Bešiktaša, koji je samo zbog rođendana Nike i Atine doputovao privatnim avionom u Beograd iz Istanbula.

- Tata (Duško Tošić) je inače juče otišao, odradio trening jutros u Instanbulu i samo zbog njih (Nike i Atine) se vratio privatnim letom (u Beograd), samo da bi bio sa njima, i odmah posle ovoga se vraća (u Istanbul), jer ima sledeći trening - navela je JK.

Šta je Karleuša još rekla, kao i to kako je izgledala rođendanska zabava Nike i Atine, pogledajte u prilogu "Ekskluziva":

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lela

    9. septembar 2016 | 21:14

    Bravo za tatu!To je pravi tata!Samo ne znam po cijim i kakvim kriterijumima?

  • :p

    9. septembar 2016 | 22:34

    Ako i treba. I ja da imam para isto bih radila.

  • C Mama

    9. septembar 2016 | 22:55

    Na zalost da nadoknade proslo vreme koje su deca provela sa dadiljama i vaspitacima. Eeee ima nesto sto se ne moze kupiti....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA