VELIČINA JESTE BITNA! "Perverzije" u Sava centru 22. oktobra (FOTO)

- Sa brojem posetilaca po izvođenju ne preterujemo, idemo dokle može da se očuva pozorišna atmosfera, a tek nam prostrana, velika pozornica Sava centra pruža pravu priliku da se razmašemo i razigramo - kaže Dragan Jovanović

  • 1

Hit predstava "Čikaške perverzije - Integralno", sa Draganom Gagijem Jovanovićem, Brankom Pujić, Olgom Odanović i Igorom Đorđevićem, ove jeseni vraća se pred beogradsku publiku izvođenjem 22. oktobra u Sava centru!

- Sava centar se pokazao kao novo, idealno mesto za "Perverzije". Sa brojem posetilaca po izvođenju ne preterujemo, idemo dokle može da se očuva pozorišna atmosfera, a tek nam prostrana, velika pozornica Sava centra pruža pravu priliku da se razmašemo i razigramo - ističe Gagi.

Ulaznice za "Čikaške perverzije - Integralno" 22. oktobra koštaju 800, 1.000, 1.200 i 1.500 dinara na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim.

Foto: Dunja Dopsaj Foto: Dunja Dopsaj

"Perverzije" su 29. juna prvi put izuzetno uspešno izvedene u Sava centru pred oko 2.300 Beograđana, najbrojnijom publikom predstave na pojedinačnom izvođenju do sada!

Foto: Dunja Dopsaj Foto: Dunja Dopsaj

Prestižna beogradska dvorana pokazala se kao odgovarajuća, bitna veličina za narasle "Perverzije", za koje izuzetan interes publike ne jenjava čak ni nakon spektakularnog niza od 60-tak izvođenja u poslednjih godinu i po dana, u Domu omladine Beograda, Pozorištu mladih u Novom Sadu i drugim sličnim prostorima.

Foto: Zoran Lazarevic Foto: Zoran Lazarevic

"Čikaške perverzije" u integralnoj verziji, kakva će biti izvedena 22. oktobra u Sava centru, obogaćene urnebesnom scenom u porno bioskopu, glumačkoj ekipi je prirodato nekoliko atraktivnih plesačica, a upečatljivi novi vizualni dodaci su u skladu sa potrebama produkcijski izuzetno zahtevne predstave.

Foto: Dunja Dopsaj Foto: Dunja Dopsaj

- U Sava centru su "Perverzije" još uzbudljivije, perverznije, veće - zaključio je Dragan Jovanović.

Foto: Dunja Dopsaj Foto: Dunja Dopsaj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA