KO BI JOJ ODOLEO: Pogledajte kako se Sandra Afrika zahvalila za 400.000 pratilaca na Instagramu! (FOTO)

- Znam da postoje i oni koji me ne vole, ali Bože moj, ravnodušnost je ipak nešto najgore. Sandra Afrika jeste brend - napisala je pevačica uz provokativnu fotografiju kojom je počastila fanove

  • 16

Atraktivna Sandra Afrika, jedna od najangažovanijih i najtraženijih pevačica u poslednje vreme, zahvalila se  svojim fanovima na devetogodišnjoj podršci i vernosti, kao i na tome što je blizu da ostvari zavidan broj pratilaca na Instagramu - njih 400.000.

AUU, KAKVA POZA! Sandra Afrika isturila guzu, i krenula je lavina PORNO komentara raspomamljenih muškaraca! (FOTO)

Sandra je za fanove, kao i uvek, pozirala u provokativnoj odevnoj kombinaciji, baš kako je i navikla svoju publiku, a njen post je za samo tri sata zaradio skoro 10.000 lajkova.

Pročitajte šta je popularna pevačica poručila na Instagramu:

Blizimo se brojci od 400.000 pratilaca ovde na Instagramu. Na zvanicnoj facebook stranici, Vas je cak 480.000! U sustini, zelim da Vam se zahvalim na svoj podrsci svih ovih 9 godina! Da nije Vas ne bi bilo ni mene. Ostala sam dosledna svom pravcu, cilju koji sam zacrtala i koji sam, hajde da kazem delimicno ostvarila. Sve sto radim i u sta sam ulagala, znate da je showbizz i moja karijera. Ulagala sam u nesto sto se i Vama dopada. Znam da postoje i oni koji me ne vole, ali Boze moj, ravnodusnost je ipak nesto najgore. Sandra Afrika jeste brend. A taj brend neguje hiljade i hiljade ljudi. Hvala Vam svima. Nastojacu da svoje projekte uvek podizem na visi nivo, ukoliko je to u mojoj moci. Pomno pratim sve sto pisete i sta biste voleli da cujete od mene. Tezak je bio put dovde, gde sam sada. Ici putem poplocanim uvredama i konstantnim umanjivanjem nije bilo jednostavno. Ali kao borac, pokazala sam da su stereotipi ponekad samo imaginarnost. 400.000 puta Vas ljubim. Ostanite uz mene, jer Vam uveliko spremam nova iznenadjenja.

A photo posted by Sandra Afrika (@sandraafrika) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA