GUBITAK BEBE NAS JE SLOMIO: Marko Bulat i njegova supruga preživeli pakao!

- Istina je, izgubila sam bebu zbog određenih komplikacija. Kada su utvrdili da se to desilo, otišla sam kod lekara na intervenciju - izjavila pevačeva supruga Marija

  • 8

Po prvi put, Marko Bulat i njegova supruga Marija su otkrili da su prošle godine, neposredno uoči svog venčanja, prošli kroz pravi pakao kada je Marija zbog komplikacija u trudnoći, izgubila bebu.

SVE JE LAŽ, NIKADA NISAM PROBAO DROGU: Marko Bulat otkrio ko je dao 30.000 evra da bi mu smestio aferu sa kokainom!

- Istina je, izgubila sam bebu zbog određenih komplikacija. Kada su utvrdili da se to desilo, otišla sam kod lekara na intervenciju. Neposredno posle operacije otišla sam na svadbu. Tu su bili svi naši prijatelji, ja sam se smejala, ali bilo mi je mnogo teško. Drago mi je što mi je Marko i tada, a i sada pružao podršku u svakom smislu - ispričala je Marija Bulat za magazin "Story".

Pevačeva žena je objasnila da i dalje ima ozbiljnih zdravstvenih problema.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Smanjen mi je dotok kiseonika do mozga i dešava se da mi i po dva puta dnevno bude loše. Čula sam da bi mi pomoglo ulje od kanabisa, pa sam pokušala da ga nabavim. Pretpostavljam da je i to moje raspitivanje možda dovelo do ove situacije - rekla je Marija, a Marko je dodao zbog čega njegova supruga nikada ne sme da uzme kokain.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Marija se izuzetno loše oseća i kad bi uzela kokain, sigurno bi bila mrtva, stvarno ne razumem zbog čega ljudi to rade - zaključio je Bulat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    30. septembar 2016 | 20:33

    Sta sve nece plasirati da bi skrenuli paznju sa kokaina.

  • 'D'umrem'

    30. septembar 2016 | 14:24

    Marija na kokain, k'o ja na penicilin ;)

  • Ljubica

    30. septembar 2016 | 13:35

    Padala sam u nesvest godinama dok nisam otisla na vma.iskrivljena karotida je uzrocnik bila operisana sam.a ova mala i marko dosadni su nebitni bas ona vredi 30hiljada eura a sto je dobila otkaz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA