≫ 

NE VERUJEM NI ALBERTU, NI JELENI: Sanja Marinković otkrila JOŠ SKANDALOZNIJI detalj iz slučaja Nađ! (VIDEO)

- To što se njoj desilo je prestrašno, ali ništa manje nije ni verbalno zlostavljanje - rekla je Sanja Marinković

  • 20

Slučaj proslavljenog srpskog fudbalera Alberta Nađa i njegove bivše supruge Jelene, čiji je sav prljav veš iznet pred milionskim auditorijumom, prošle nedelje bio je udarna tema u svim medijima, pa se iste dotakla i voditeljka Sanja Marinković, otkrivši još jedan skandalozan detalj.

Bivša supruga Alberta Nađa optužuje: Njega štiti moćnik čije ime ne smem da kažem, ali sam rekla policiji!

Na potresan slučaj porodice Nađ osvrnula se i Sanja Marinković, autorka i voditeljka emisije "Magazin In", koja je otkrila da joj je pre izvesnog vremena ponuđeno da Jelena Nađ gostuje u njenoj emisiji.

Printskrin: TV Prva, TV Pink Printskrin: TV Prva, TV Pink

- Prošlog proleća me je nazvala jedna marketinška agencija i pitala koliko košta da gospođa Nađ dođe u goste, istim ovim povodom, što je mene potpuno zbunilo - ispričala je Sanja u "Premijera vikend specijalu".

Printskrin: Youtube/Emisija Premijera Printskrin: Youtube/Emisija Premijera

- Rekli su da zovu prijateljski, pitali koliko košta da ispriča svoju priču... Rekla sam da moram da razmislim, nisam bila u toku sa tom pričom, rekli su da ona nije imala dovoljno prostora u medijima - rekla je voditeljka, te dodala:

- Verovatno joj je bio potreban medij kao alat da dokaže da u pravu, i ja nemam ništa protiv toga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    2. oktobar 2016 | 21:42

    Znaci samo oni koji imaju para mogu na tv da ispricaju svoju nazovi pricu. Doslo je vreme da se od ljudskih sudbina pravi rijaliti sve zarad gledanosti i citanosti. Prave se vestacke price, dodaju izmisljeni detalji pravi se scenario. Otisao svet dodjavola ako mene pitate. Tako je i sa onim detetom Aleksom, sa ovom unakazenom zenom, sad sa ovim bivsim partnerima. Precutkuju se zdravstveni poremecaji koje su ucesnici imali, losi odnosi izmedju roditelja i batinjanje te iste dece koju sad svi zalimo. Ljudi peru svoju savest pogresnim nacinom. Ja cu samo reci. Dajte se u pamet. Sacuvajte ono malo dostojanstva. Raspitajte se dobro o ljudima sa kojima kontaktirate. Obratite se na pravu adresu onima koji ce zaista brinuti o vama ti natpisi i emisije ce proci a vi cete ponovo biti prepusteni sami sebi. Nemojte da preko vas neko sebi skuplja poene i popularnost.

  • Knjaz miloš

    2. oktobar 2016 | 23:22

    Niko tebe nije pitao dali ti veruješ njima ili ne..... malo budi skromna to ako si voditeljka i buržujka nemora da znači da možeš sve da komentarišeš...

  • Anonymous

    2. oktobar 2016 | 23:32

    Ih, dok se ona nije ukljucila policija ne bi ni reagovala, sad posto je i ona dobila ulogu u ovoj dobro izreziranoj spanskoj seriji pod rezijom Tanje Vojtehovski policija ce morati nesto da ucini.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA