≫ 

O OVOME VIŠE NIKADA NEĆU GOVORITI: Marija Šerifović izdominirala u "Zvezdama Granda", evo i čime! (VIDEO)

- Samo ću reći bravo and game over! - napisala je Marija oduševljeno na Tviteru

  • 8

Marija Šerifović je i u novoj sezoni "Zvezda Granda" jedna od članica žirija, a koliko je zadovoljna startom popularnog takmičenja, podelila je i sa pratiocima na Tviteru.

Najgori nastup u Zvezdama Granda ikada? Dok je Selma pevala, žiri vikao: KUKU MAJKO, publika se hvatala za glavu! (VIDEO)

Koliko je Marija bila zadovoljna subotnjom emisijom "Zvezda Granda", drugom po redu, dokazuje i ono što je objavila na Tviteru, a u pitanju je delić atmosfere u kojem je opušteno đuskala ne mareći za kamere.

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

- Čujem da smo bili ubedljivo najgledaniji!Ja o tome više nikada neću govoriti - samo ću reći bravo and game over! - napisala je Marija, a onda podelila sledeće sa fanovima:

Pogledajte celu emisiju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    2. oktobar 2016 | 23:17

    Da najgledaniji.... Čega se pametan stidi, budala se time ponosi. Jadni ste čime privlačite gledanost. E moja Marija, izgleda da u americi ne smes da pisnes jer se tamo ide u zatvor kad čoveku kažeš da je bucmast, pa si zato resila da se ispraznis na jadnim srbima. Svi iz žirija su puni kompleksa, a sasa popovic umesto da ih izbaci još više to podržava. Većina kandidata je puno pismenija od vas, a i obrazovanija kad je u pitanju muzika. Jedino onaj Bosanac zna pojmove, a ovi ostali samo ponavljaju kako su svi puni falseva.

  • Sergej

    2. oktobar 2016 | 20:09

    Tesko nama od koga nam deca uce

  • xxx

    2. oktobar 2016 | 21:25

    Emisija je uzas, nije ni za kakav ponos!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA