Uhapšena ćerka Brusa Vilisa i Demi Mur

Srednju ćerku bivšeg glumačkog para Skaut Vilis su priveli u Njujorku zbog maloletničkog opijanja i posedovanja lažnih dokumenata

  • 1

Srednja ćerka Brusa Vilisa i Demi Mur Skaut uhapšena je zbog maloletničkog opijanja i lažnog predstavljanja, piše People. Dvadesetogodišnja ćerka poznatog glumačkog para uhapšena je u Njujorku, pošto je na javnom mestu pila pivo iako je ispod zakonske granice za konzumiranje alkohola, a kada joj je prišao policajac i legitimisao je, dala mu je lažnu ličnu kartu.

Skaut Vilis privedena je u stanicu, gde je priznala da je pila iako još nema 21 godinu, i rekla da je lažnu ličnu kartu dobila od drugarice. Ona je optužena zbog opijanja i posedovanja lažnih dokumenata i biće izvedena pred sudiju za prekšaje.

Murova i Vilis iz trinaestogodišnjeg braka imaju ćerke Rumer, Skaut i Talulu Bel, a zvezda filmova “Umri muški” nedavno je dobio četvrtu ćerku Mejbel.

(A.V./Mondo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA