Prvi put kada me je udario, mislila sam da sam ja kriva: Ana Nikolić priznala da je bila zlostavljana!

- Nijedan muškarac danas, a ni ubuduće, neće doći na ideju kako može da povisi ton na mene, a kamoli nešto više - izjavila je Ana Nikolić pre nekoliko godina, nakon pretrpljenog fizičkog zlostavljanja

  • 9

Tuča Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste koja se navodno dogodila u pevačicinom stanu, jedna je od najaktuelnijih tema ovih dana, a ovo nije prvi put da je Ana pretrpela zlostavljanje, budući da je i u bivšim vezama imala ovakvih problema. 

KRICI, UDARCI I LOMLJAVA: Svi detalji žestoke tuče Ane Nikolić i Raste!

Iako je od njihovog venčanja prošlo nešto više od dva meseca, Ana i Rasta se navodno ne slažu, a prethodna svađa kulminirala je tučom u pevačicinom stanu, zbog koje je reagovala i beogradska policija.

Foto: Instagram/ananikolicofficial Foto: Instagram/ananikolicofficial

Ana Nikolić je u intervjuu za "Story" pre nekoliko godina priznala da je i u ranim dvadesetim bila fizički zlostavljana i maltertirana.

- Istina je da sam imala ozbiljnih problema. Preživela sam njegovu posesivnost, ljubomoru, fizičke nasrtaje i psihičku torturu, za koju smatram da nije deo zdrave ljubavi i spada u zlostavljanje - rekla je Ana tada.

Foto: Instagram/ananikolicofficial Foto: Instagram/ananikolicofficial

- Posmatrano kroz prizmu zaljubljene devojke, sve sam pogrešno protumačila. Tako zaslepljena, njegove afekte i nalete besa tumačila sam kao nekontrolisanu ljubav, umišljajući da on te eksplozije ponašanja doživljava samo zato što me previše voli, pa ne može da se izbori sa samim sobom - otkrila je pevačica, koja je tražila opravdanje za ovakav postupak tadašnjeg dečka.

Foto: Instagram/ananikolicofficial Foto: Instagram/ananikolicofficial

- Pravdala sam ga i u svemu videla svoju grešku jer sam ga, navodno, isprovocirala. Udarac je uvek krivica slabića nasilnika, a vi ste svakako žrtva i nikada inicijator. Ne postoji ta reč ili postupak koji drugom biću daje dozvolu da vam nanese fizičku ili psihičku bol.

Foto: Instagram/ananikolicofficial Foto: Instagram/ananikolicofficial

Takođe, istakla je Ana tada i kako, zahvaljujući njenom stavu i čvrstini karaktera, nijedan muškarac ubuduće neće doći na ideju kako može da povisi ton na nju, a kamoli nešto više.

Na pitanje da li je tada rekla porodici da je pretrpela fizičko nasilje, Ana je iskreno rekla:

- Nekada reči mogu više da zabole od bilo kakvog fizičkog nasrtaja i zato sam ćutala.

Foto: beogradnocu.com Foto: beogradnocu.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA