Posle Tupaka,"oživljava" i Elvis (VIDEO)

Kompanije “Digital domain media group” i “Core media group” dogovorile se da zajednički proizvedu seriju virtualnih Elvisa, koji će opet oduševljavati publiku svojim hitovima

  • 0

Posle više nego uspešnog nastupa holograma Tupak Šakura na muzičkom festivalu Koačela, kreator ovog poduhvata kompanija “Digital domain media group” planira još jedno iznenađenje. Naime, iz ove grupacije su saopštili da su potpisali ekskluzivan ugovor sa “Core media group”-om da zajednički proizvedu seriju virtualnih Elvisa za ekperimentalne projekte, prenosi sajt “The Hollywood reporter”.

“Digital domain media group”, koja je zaslužna za specijalne efekte blokbastera “Neobičan slučaj Bendžamina Batona", uskoro će saopštiti gde će prvi virtualni Elvis nastupiti. Drugi partner, “Core media group” ima eksluzivna prava na Elvisov lik.

-Njegovi doživotni fanovi će biti opet oduševljeni a nova publika će doživeti električno iskustvo Elvisa kao izvođača – rekao je Džek Soden, predsednik i generalni direktor “Elvis presley enterprises”, koji je deo “Core media group”-a.

Osim što je kralj rokenrola, Elvis je kralj digitalne tehnologije, pošto ima oko 6 miliona fanova na Fejsbuku, 70 hiljada “skinutih” aplikacija i sa pet miliona poseta sajta Elvis.com godišnje, saopštili su iz kompanije.

Elvis će tako ponovo oživeti. Krajem godine publika će imati priliku da vidi nastup virtualne Merilin Monro.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA