Zaradila je OGROMNE PARE, a tek da vidite koliko je novca Jelena Golubović spiskala od rijalitija!

Rediteljka je inkasirala neverovatnu svotu novca učešćem na "Farmi" i "Parovim"

  • 11

Jelena Golubović je kraljica rijalitija, a novac koji je zaradila od tih šou-programina je neverovatan. Nezvanično, rediteljka je ukupno inkasirala ogromnih 150.000 evra.

Kako piše "Informer", Golubovićeva je taj novac, navodno, potrošila. Prema pisanju ovog dnevnog lista, ona navodno duguje banci 5.000 evra, a, navodno, joj preti plenidba imovine.

- Ona je šest puta bila u rijaliti programu. Tri puta je bila na "Farmi" i dva puta u "Parovima"; a kratko je boravila i u "Maldivima". Nakon prošlogodišnjeg takmičenja u rijalitijima od honorara i nagrada je isplatila banci 35.000 evra, međutim ostala je dužna 5.000 evra. Banka nije pristala na nagodbu, pa je pokrenula sudski spor, koji je Jelena izgubila. Sudija joj je naložio da joj se popiše da joj se popiše imovina u vrednosti novca koji duguje banci - rekao je izvor blizak Informeru.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Jelena Golubović nije bila dostupna da za komentar, a njena majka Svetlana je rekla sledeće:

- Stan u kome živimo vodi se na moje ime, sva imovina u njemu je moja, tako da nemaju šta da oduzmu. Džabe če dolaziti - navela je Svetlana Golubović.

(Telegraf.rs/"Informer")

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lazi

    11. oktobar 2016 | 14:57

    sve je to laz a sustina je da se sprema ponovo u rijaliti.Sve na hepiju je bilo prevara, sve svadje , bajagi tuce sve je bilo dogovoreno a prave zrtve su gledaoci koji su slali pare za glasanje.

  • Lija

    11. oktobar 2016 | 13:21

    Rijaliti joj je jedino gde moze da glumi

  • Milan

    11. oktobar 2016 | 12:29

    Klosarka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA