≫ 

TATA JE UMRO U VELIKIM MUKAMA! Tužna ispovest Ninove ćerke čiji je nastup rasplakao sve u Zvezdama Granda!

- Tata je prihvatio bolest i nije poklekao duhom iako je imao jake bolove - rekla je Sandra Rešić, ćerka Nina Rešića

  • 9
Sandra i Nino Rešić Foto: Instagram/sandra_resic, Youtube/MELOS MARKETING

Verovatno se nikada u "Zvezdama Granda" nije dogodilo da nečiji nastup izazove toliko emocija i suza, kao što se desilo kada se pred žirijem pojavila Sandra Rešić, ćerka pevača Nina Rešića koji je preminuo pre devet godina. Sandra je teška srca, opisala Ninove poslednje dane i agoniju kroz koju je Rešić prošao.

Da može da me vidi, tata bi bio ponosan: Ovako peva Ninova ćerka zbog koje su plakali svi u Zvezdama Granda! (VIDEO)

Da podsetimo, Nino Rešić je preminuo 2007. u 44. godini u bolnici u Bijeljini, nakon perforacije pankreasa.

Foto: Instagram/sandra_resicm, Youtube/ExtraMusicOfficiall Foto: Instagram/sandra_resicm, Youtube/ExtraMusicOfficiall

- Tata je prihvatio bolest i nije poklekao duhom iako je imao jake bolove. To su bile velike muke. Otišao je brzo, za sedam dana se sve izdešavalo. Ja sam bila uz njega poslednjih dana i do poslednjeg trenutka kada su ga odveli u bolnicu. Sat vremena nakon toga je preminuo - ispričala je Sandra Rešić za srpski Telegraf i dodala da je njen otac bio veoma skroman i nesebičan čovek.

Plače žiri, plačem i ja, tata, znam da me gledaš odozgo! Ninova ćerka objavila emotivnu poruku posle nastupa u Zvezdama Granda!

- Tata je bio mnogo dobar, toliko dobar da ja ne znam da li ću ikada biti kao on. Svima je hteo da pomogne, da izađe u susret i ljudi su ga zato voleli. Halid Muslimović mu je bio jedan od bližih prijatelja i kolega, on je bio uz njega u svakom trenutku - rekla je Sandra i napomenula da joj je mnogo žao što Nino nije mogao da vidi da je pošla njegovim stopama, i postala pevačica.

- Ja sam počela da razmišljama da se bavim pevanjem tek nakon srednje škole. Tata mi je i ranije govorio da sam ja za to, i da, ako želim, mogu da se bavim time, ali ja stvarno nisam želela tada. Rekao mi je da ženama nije lako u ovom poslu, ali da bi bio uz mene. Svakako, znam da bi mu bilo drago što sam donela takav izbor - zaključila je ćerka Nina Rešića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezda

    20. oktobar 2016 | 13:55

    Glave gora, i napred ka zvezdama..... Ucini oca ponosnim... SRETNO

  • Enna .fr

    20. oktobar 2016 | 14:38

    A odkudsad ziriju emocije za nju ?Devojka je i prosle godine pevala pa su je isljuvali dobro svi sem Marije ,sad isti ziri provalio da je Ninova cerka pa placu .Njoj prilici i da place za ocem a njima je sve to gluma .

  • sikili

    20. oktobar 2016 | 15:11

    Nino ima jos jednu cerku u Fridrichhafenu koja fantasticno peva i zove se Tamara iz braka sa Sarom Markovic.Majka joj je i dalje pevacica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA