EKSKLUZIVNO: Merilin Menson tražio da vidi samo Sergeja Trifunovića i režisera "Srpskog filma"! (VIDEO)

Pred koncert u Beogradskoj areni kontroverzni roker odbio sve novinarske ekipe za intervju, ali je zahtevao da upozna poznatog srpskog glumca i reditelja Srđana Spasojevića

  • 5

Ekscentrik kakav jeste, najkontroverzniji roker današnjice Merilin Menson, uoči večerašnjeg koncerta u Beogradskoj areni, imao je neobičnu želju!

Menson je, naime, poželeo da upozna srpskog glumca Sergeja Trifunovića, ali i reditelja "Srpskog filma" Srđana Spasojevića! Kako Telegraf.rs saznaje, čuveni muzičar odbio je sve novinarske ekipe, ne želevši da da nijedan intervju. Ipak, tražio je da mu omoguće da se sretne sa Spasojevićem i, uz Srđana Žiku Todorovića, glavnim glumcem "Srpskog filma" Trifunovićem.

Da je fasciniran ovim filmom, koji je podigao prilično prašine (doduše, više u inostranstvu, jer je u Srbiji uglavnom prikazivan u posleponoćnim bioskopskim terminima), Merilin Menson je potvrdio i nedavno u intervjuu za "Blic":

- Ima jedna druga zanimljiva stvar koja dolazi iz Srbije, a koju sam video, to je "Srpski film". Dobio sam kopiju tog filma i gledao ga s velikim uživanjem. Bio sam iznenađen što su mladi autori tog filma iz Srbije. Neki dijalozi iz tog filma koji se tiču umetnosti i moderne kulture su zaista moćni. Mislim da kreatori "Srpskog filma" rade isto što i ja, šokiraju publiku svojim neočekivanim vizijama - rekao je Menson.

Festival "IQ Music" počinje za otprilike dva sata, a pre Mensona nastupiće makedonski bend "Mizar" (19-20), srpski "Block Out" (20-21), slovenačke legende "Laibach" (21,15-22,30), da bi glavna zvezda programa na stejdž izašla tačno u 23. Posle Mensona, koji će svirati sat i po vremena, publiku u Areni će zabavljati američki DJ tim "Dirty Vegas".

Evo set liste večerašnjeg Mensonovog nastupa:

  • Uvod: Suspiria (Goblin song)
  1. Hey, Cruel World...
  2. Disposable Teens
  3. The Love Song
  4. No Reflection
  5. mOBSCENE
  6. The Dope Show
  7. (with "Coma Black" intro)
  8. Slo-Mo-Tion
  9. Rock Is Dead
  10. Personal Jesus (Depeche Mode cover)
  11. Pistol Whipped
  12. Tourniquet
  13. Irresponsible Hate Anthem
  14. Sweet Dreams (Are Made of This) (Eurythmics cover)
  • BIS 1: Antichrist Superstar
  • BIS 2: The Beautiful People

Pogledajte video za jednu od najboljih Mensonovih pesama - "Disposable Teens":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA