Kristina Bekvalac: Nikola nije ni zaslužio pobedu!

Novosadska stilistkinja ističe da maneken nema prava da se ljuti i bude razočaran, jer je i pre finala znao da neće dobiti njen glas

  • 0

 

Kristina Bekvalac je u intervjuu za dnevni list "Kurir" otkrila kakav je njen odnos sa učesnicima rijalitija "Survajver" nakon završetka šoua. Iako je bila veoma bliska sa Nikolom Šoćom, nije mu dala svoj glas u finalu, što je crnogorskog manekena veoma razočaralo.

- Imam potrebu da obrazložim svoj glas za Vladu. Htela sam da budem potpuno objektivna i da dam glas nekome za koga smatram da se u svakom smislu najbolje pokazao u "Survajveru". Nikoli sam pre samog finala rekla da se dvoumim između Vlade i Milana, ali da sam sigurna da neću glasati za njega, jer smatram da nije zaslužio da bude jedini preživeli - kaže Bekvalčeva.

Jelena Maćić je u više navrata davala negativne komentare na Kristinin račun, a stilistkinja naglašava da ne razume Jelenine razloge:

- Bilo bi lepo kada bi gospođa Jelena sa toliko životnog iskustva, uspeha i godina bar u jednom intervjuu pričala o sebi, a ne o meni. Ne znam čime je izazvan njen gnev i tolika mržnja, budući da sa mnom na ostrvu nije provela ni dva dana. Ipak, imam razumevanja, jer verujem da je teško provesti skoro sve vreme na ostrvu odbačenih. Međutim, ne razumem kako neko može sebi da da za pravo da sudi o mom majčinstvu i porodici.

Kristina u intervjuu za "Kurir" kaže da nikada nije bila u vezi sa Nikolom iako su mediji mesecima naširoko pisali o njihovoj ljubavi.

- Nikolu i mene je od samog početka vezivalo prijateljstvo. Znala sam da će priče o našoj navodnoj romansi pasti u vodu onog trenutka kad dođe kraj "Survajvera" - ističe Kristina.

(A. V. / Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA