Film RAČUNOVOĐA od sutra u svim bioskopima!

U "Računovođi" Ben Aflek se vraća na veliko platno i pokazuje sav svoj raskošni talenat

  • 2

Dugoočekivani i od kritike hvaljeni film "Računovođa" srpsku premijeru doživeo je  na filmskoj reviji CINEMAFEST u nedelju 30. oktobra a od sutra ovaj film možete pogledati u svim bioskopima!

CINEMAFEST predstavlja novi film BENA AFLEKA! (VIDEO)

Iza maske naizgled dosadnog računovođe Chrisa Wolffa, krije se jedno sasvim drugo lice koje nije ni najmanje dosadno. On radi za teške kriminalce i plaćene ubice. Wolff (Affleck) je matematički stručnjak koji ima više afiniteta prema brojevima nego prema ljudima. Dok kao računovođa radi u malom CPA ofisu, istovremeno isti posao obavlja i za najopasnije svetske kriminalne organizacije. Zbog svojih sposobnosti zapao je za oko Ministarstvu finansija koje vodi Ray King (J.K. Simmons), ali sa vremenom počinje da radi za kompaniju unutar koje je Dana Cummings (Kendrick) otkrila finansijsku malverzaciju koja uključuje milione  dolara. Nakon knjigovodstvene  kontrole, Chris polako razotkriva istinu.

"Računovođa" ( The Accountant ) je film režisera Gavina O’Connora koji prati život jednog prilično neobičnog čoveka.

Inače novi triler Računovođa  bio je najgledaniji u američkim bioskopima  ovog vikenda, gde je zaradio 24,7 miliona  dolara.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realan

    2. novembar 2016 | 17:49

    Jedva čekam

  • LudZbunjen

    4. novembar 2016 | 09:20

    Sta da racunamo ovde u Srbiji Plata Beda sve skupo dok njih 120000 imaju platu po 7000 e i vuse ma nam tupe kako je prosecna plata 500 e ma nemoj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA