Ne vozi skupa kola, ne oblači se fensi: Nećete verovati čime se bavi najstarija Lukasova ćerka! (FOTO)

Miljana Vuksanović je najstarija ćerka Ace Lukasa, a u svom je poslu pravi profesionalac

  • 17

Najstarija ćerka jednog od najpopularnijih folkera Ace Lukasa, Miljana Vuksanović, nije prečesto eksponirana u javnosti, ima samostalan posao i ne ide u korak sa modnim trendovima, za razliku od njenih vršnjakinja. 

PIJANKA DO ZORE: Pogledajte ko je sve bio na rođendanu Ace Lukasa! (FOTO) (VIDEO)

Aca Lukas ima troje dece iz prethodnih veza, a Miljana je najstarija folkerova ćerka. Ima 26 godina, izgrađen biznis, živi jednim običnim životom, ne pati za luksuzom i ne vozi skupocene automobile. 

Miljana je profesionalni šminker i radi za "Grand", pa se neretko desi da pred snimanje ulepšava baš svog oca Acu Lukasa.

Da je pravi profesionalac, svedoči i to što je Lukasove kolege stalno hvale, a i popularni tata ima puno razloga da bude ponosan na svoju prvu mezimicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Panda1108

    7. novembar 2016 | 17:03

    Sve 5,prava cura,i sasvim normalna za razliku od ovih ostalih"cerki poznatih"koje ne znaju sta bi od sebe.Samo jedna stvar...pitam se da li bi dobila posao bas u Grandu da joj otac nije to sto jeste.Koliko ima pravo dobrih devojaka koje rade isto to sto i ona,verovatno i bolje pa moraju da rade na crno kod kuce...

  • LMS

    7. novembar 2016 | 16:43

    Pametno dete...

  • Soli 65

    7. novembar 2016 | 16:52

    Slatka je !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA