≫ 

DRAGI MOJI BEGEŠI: Balašević 30. decembra u "Kombank areni", a ovim pismom se obratio Beograđanima (VIDEO)

Ulaznice po cenama od 1700, 2000 i 2300 din moguće je rezervisati ili kupiti online preko sajtova www.kombankarena.com i www.eventim.rs

  • 35

Proslavljeni kantautor Đorđe Balašević po prvi put nastupiti u Kombank Areni, 30. decembra 2016. godine. Rezervacija i online prodaja ulaznica za koncert Đorđa Balaševića počinje od utorka, 8. novembra i trajaće do petka, 11. novembra.

Fanovi preko Fejsbuka za pola sata NATERALI Đorđa Balaševića da održi novogodišnji koncert u Beogradu! (VIDEO)

Ulaznice po cenama od 1700, 2000 i 2300 din moguće je rezervisati ili kupiti online preko sajtova www.kombankarena.com i www.eventim.rs. Rezervacije važe sedam dana od dana rezervisanja.

Regularna prodaja ulaznica na svim prodajnim mestima CS Eventima počinje od subote, 12. novembra. Ulaznice u regularnoj prodaji moći će da se nabave i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma Omladine, Ušće Šoping centra. Od 12. novembra biće moguća kupovina ulaznica samo direktno na blagajnama i online bez rezervacije.

Inače, čuveni kantautor je kao pozivnicu za koncert napisao otvoreno pismo Beograđanima, koje u celosti možete pročitati ispod.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA