≫ 

SPREMA NOVI VRELI SPOT: Stanija otkrila s kojim farmerom je snimila duet! (FOTO) (VIDEO)

- Prezadovoljna sam kako je sve ispalo, pesma mi je baš legla i mislim da će publika biti baš zadovoljna - rekla je Dobrojevićeva

  • 0

Stanija Dobrojević i Marko Vanila snimili su duet! U pitanju je pesma "Na kraju balade" za koju će snimiti i spot ovog vikenda.

- Stanija je vrlo profesionalna i drago mi je zbog ove saradnje, prevashodno zbog toga što sam prvi sa kojim je pristala da snimi duetsku numeru. Sasvim sam siguran da je u pitanju budući veliki hit, jer je pesma brza, moderna i veoma "zarazna" - otkriva Marko koji poslednjih mesec dana vredno radi i na svom fizičkom izgledu kako bi u video spotu izgledao što bolje.

S druge strane, Stanija je bila redovna na časovima solo pevanja tako da su svi koji su bili u prilici da je čuju kako sada njen glas zvuči.

- Prezadovoljna sam kako je sve ispalo, pesma mi je baš legla i mislim da će publika biti baš zadovoljna! - kaže Stanija i dodaje da su ona i Marko sjajna kombinacija i pun pogodak:

- Vanilla se sviđa mnogim devojkama i devojčicama i one obožavaju da ga slušaju i gledaju i osećam da će ovaj naš duet uskoro biti i njihova himna - priča Stanija i otkriva da će spot biti vrlo provokativan.

 

Pogledajte Stanijin prvi spot za pesmu "Glavni akteri":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA