Član moje porodice me je silovao kada sam imala 11, u 16. su me silovala dvojica odraslih! Strašna ispovest slavne glumice!

Ešli Džad je progovorila o incestu, silovanjima i drugim strahotama koje je preživela dok je odrastala

  • 9

Poznata glumica Ešli Džad (48) prošla je kroz pravi pakao dok je odrastala i njeno detinjstvo i tinejdžersko doba su obeležila silovanja, incest i drugi užasni oblici seksualnog zlostavljanja.

Zasmejavao je ceo svet, a potom se razboleo, ugojio i ostalo mu je još GODINU dana života! (VIDEO)

Ešli, ne želi da ćuti o stvarima koje je preživela, i kako kaže, uradiće sve da bi se izborila sa svima koji smatraju da je bilo kakvo maltretiranje žena "opravdano" ili "dozvoljeno".

Dok je odrastala u Kentakiju, u rasturenoj porodici u kojoj je njena majka Naomi, svakodnevno dovodila različite momke kući, Ešli se veoma rano upoznala sa seksom, jer je noćima slušala majku u akciji sa raznim muškarcima.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Porodice se često selila dok su Naomi i Ešlina starija sestra Vinona pokušavale da postanu pevačice, i sa 11 godina nesrećna Ešli je doživela traumu - silovao ju je član njene porodice čije ime nikada nije otkrila.

Užas se nastavio i narednih godina, kada je imala 16 godina silovala su je dvojica muškaraca dok je treći sve posmatrao!

Zahvaljujući svojoj lepoti i manekenskoj građi, Ešli je dobila priliku da u 17. godini otputuje na dva meseca u Japan, ali pakao se nastavio - njen menadžer je pokušao da je prisli na oralni seks, a nekoliko dana kasnije, još jedan muškarac je pokušao da je siluje u kolima, ali je uspela da pobegne.

Foto: Profimedia/Zuma Press - Entertaiment Foto: Profimedia/Zuma Press - Entertaiment

Godine iživljavanja su ostavile dubok trag na glumici, i ona je početkom 2006. bila skoro dva meseca na lečenju od depresije...

Ešli Džad redovno drži predavanja kojima želi da ohrabri sve žene koje su prošle kroz slične traume, da istupe i progovore o strašnim zlostavljanjima koje su preživele.

Ešli sa majkom i sestrom:

Sjajna glumica je 2011. objavila knjigu "Al That Is Bitter And Sweet" u kojoj je detaljno opisala svoje traume i šokirala svet. 

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA