NE DUGUJE NIKOM NIŠTA: Švajcarci se IZVINILI Georgievu!

- Tražili su papir jer se, u međuvremenu, promenio vlasnik kluba, i to ne samo meni, nego svima koji su nastupali tamo u tom periodu - objašnjava Georgiev

  • 1
Vlado Georgiev Foto: Milena Đorđević

Nakon pisanja o tome kako je Vlado Georgiev "na meti švajcarskih istražnih organa i njihove poreske uprave, koji ga terete za utaju poreza" oglasio se i kantautor!

EKSKLUZIVNO: Vlado Georgiev krstio ćerku Sofiju na Aranđelovdan (VIDEO) (FOTO)

Vlado kaže da je dobio izvinjenje iz Švajcarske i objasnio je da nema ni govora o bilo kakvom, a objasnio je o čemu se tu zapravo radi.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Države Švajcarska i Srbija imaju potpisan ugovor o izbegavanju duplog oporezivanja. A šta je zapravo bilo? Pre dve godine sam imao nastup u Cirihu, pa su me nedavno zvali odande da im dostavim taj ugovor, kako bih izbegao duplo oporezivanje. Tražili su papir jer se, u međuvremenu, promenio vlasnik kluba, i to ne samo meni, nego svima koji su nastupali tamo u tom periodu - objasnio je Vlado.

Počeo je da peva "Tamo daleko", a onda ubacio Herceg Novi. Ostalo je istorija (VIDEO)

Georgiev tvrdi da im je poslao urednu dokumentaciju u Cirih i potom dobio potvrdno pismo, uz izvinjenje na smetnji. Na pitanje kako je sve to dopselo u medije Vlado objašnjava:

- Tako što su Švajcarci to upitno pismo koje su mi poslali prvo morali da objave na nekom portalu koji je njihov "Službeni glasnik" - istakao je Georgiev za Novosti.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA