DRAMA! Pevačica sa dva sina JEDVA izvukla živu glavu, SPAŠAVALI IH VATROGASCI! (FOTO)

- Desio se problem da smo deca i ja ostali blokirani u dečijoj sobi bez telefona i bilo koje vrste komunikacije - objasnila je pevačica nakon izbegnute tragedije

  • 3

Pevačica Ivana Šašić preživela je pravu dramu kada je sa dva sina ostala zaključana u dečijoj sobi, dok je u drugog ostala upaljena pegla!

ĐUBRE JEDNO! Goca Lazarević pobesnela zbog Mirke Vasiljević, pa joj žestoko ODBRUSILA!

Ipak, zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca sprečena je moguća tragedija. Ivana je preko društvenih mreža objasnila šta se zapravo dogodilo.

Foto: Promo Foto: Promo

- Zahvaljujem se Vatrogadnoj službi Šabac na spašavanju! Desio se problem da smo deca i ja ostali blokirani u dečjjoj sobi bez telefona i bilo koje vrste komunikacije, zaključani u stanu sa pokvarenom bravom od vrata u dečijoj sobi. Uz sve to ostala je u dnevnoj sobi uključena pegla i električni šporet. Mogli smo i izgoreti. Uz veliku uslugu prolaznika koji su pozvali vatrogasce mi smo spaseni. Beše ulazak kroz prozor vatrogasaca i razvaljivanje vrata. Hvala dragim dobrim ljudima koji su pozvali vatrogasce

Foto: Printskrin/Facebook/ivana.sasicdrugiprofil Foto: Printskrin/Facebook/ivana.sasicdrugiprofil

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA