BIZARNO: Džordž Buš obezglavljen u „Igri prestola“ (VIDEO)

Glava bivšeg predsednika SAD nabodena na koplje u jednoj epizodi popularne televizijske serije

  • 0

Nekadašnji predsednik SAD Džordž Buš  izgleda nije po ukusu princa Džofrija. Naime, u desetoj epizodi prve sezone „Igre prestola“, kraljev dvorac je ukrašen glavama ljudi koji su se suprostavili ozloglašenom princu. Među njima je i Džordž Buš, piše sajt io9.com, a prenosi „Hafington post“.

Kreatori popularne serije Dejvid Beniof i D.B. Vajs u svom  komentaru za DVD izdanje kažu da je odrubljena glava u stvari Bušova.

- Poslednja glava sa leve strane je Buševa. Njegova glava se pojavljuje u nekoliko scena gde dominiraju obezglavljene glave. To nije izbor, to nije politička izjava. Morali smo da koristimo bilo koju glavu koju smo imali na raspolaganju – rekao je ovaj dvojac.

Ubrzo je stiglo i saopštenje iz produkcijske kuće „HBO“ koja emituje seriju.

- Duboko žalimo i smatramo ovo neprihvatljivim i neukusnim. Pojasnili smo producentima serije, koji su se odmah izvinili zbog nenamerne nemarne greške. Žao nam je što se ovo dogodilo i ove scene će biti uklonjene sa svakog budućeg DVD-a.

(Telegraf.rs/foto: HBO)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA