JELENA JE IZMISLILA UDAJU: Goca Božinovska otkrila pravu istinu o ćerkinoj vezi! (FOTO)

O navodnoj udaji Jelene Vučković danima se pričalo, a konačno je otkriveno i šta stoji iza cele priče

  • 6

Ćerka Goce Božinovske, pevačica Jelena Vučković, ipak se nije udala za svog dugogodišnjeg dečka Aleksandra kako se danima pisalo, sa kojim je u vezi četiri godine.

Ćerka Goce Božinovske TAJNO SE UDALA i OTIŠLA OD KUĆE! Goca: Ja ne znam ništa o tome!

Priča je - izmišljena, a da stvar bude još gora, vest o udaji je pokrenula Jelenina majka, jer je smatrala kako njena ćerka zaslužuje veću medijsku pažnju.

- Mirko je non-stop u novinama, a moje Jelene, koja je pevačica i bavi se javnim poslom i treba joj medijski prostor, nema nigde. Pitam novinare: "Što ne stavite bar malu sliku i napišete bilo šta?". I moja Jelena je na jednom snimanju bila nervozna, pa je izmislila: "Ima novosti kod mene, udala sam se". Kad mi je to ispričala, ja sam joj poručila da će već ujutru svi mediji pisati o njoj i da je dobro postupila. Tako je i bilo - rekla je Goca, a isto je priznala i njena ćerka.

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

- Imam stabilnu vezu već četiri godine. Naravno da će jednom doći do toga. Još ne razmišljam o venčanju, ali biće sigurno - izjavila je Jelena Vučković u emisiji "Nedeljno popodne kod Lee Kiš".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA