≫ 

Džiboni poziva u Suboticu! (VIDEO)

Autor hitova kakvi su "Libar", "Mirakul", "Činim pravu stvar" i "Oprosti", dolazi u Suboticu kako bi promovisao svoj deo ovogodišnjeg albuma "Familija" (snimljenog sa Oliverom Dragojevićem), sa koga su već postale hitovi Džibine pesme "Onako od oka" i "Udica"

  • 2

Splitski kantautor Džiboni (Gibonni) nakon nedavnog trostrukog trijumfa u ispunjenom beogradskom Sava centru publiku u Srbiji obradovaće još jednim koncertom - 22. decembra (20:30) u Hali sportova u Subotici, u koju se vraća posle šest godina pauze.

 

Džiboni trijumfovao u Sava centru, sledi Subotica! (FOTO) (VIDEO)

 

- Bili smo u Subotici na isteku 2010. godine i taj koncert je ostao bendu i meni u posebnoj, u jednoj fantastičnoj uspomeni. Stvarno je bio nešto posebno! Nadam se da ćemo to ponoviti, i ako da, Bog da, budemo i malo bolji. Biće super! Uopće ne sumnjam da će biti puno ljudi na koncertu... Vidimo se u Subotici! - poručuje Džibo.

 

Foto: Ivana Vučić

Foto: Ivana Vučić

 

Autor hitova kakvi su "Libar", "Mirakul", "Činim pravu stvar" i "Oprosti", dolazi u Suboticu kako bi promovisao svoj deo ovogodišnjeg albuma "Familija" (snimljenog sa Oliverom Dragojevićem), sa koga su već postale hitovi Džibine pesme "Onako od oka" i "Udica".

 

Ulaznica za koncert u Subotici košta 1.500 dinara preko mreže Gigstix.

 

 

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CM

    15. decembar 2016 | 14:06

    Samo vi idite na ustaske koncerte a njima je frka i od srpske cokoladice.

  • Zo

    14. decembar 2016 | 18:47

    Odakle je ovaj pevac i koga i gde on to poziva. U Split, gde.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA