≫ 

BAJKA: Pogledajte kako izgleda novogodišnja jelka Cecine ćerke, koju je kitila 3 SATA! (VIDEO)

- Jesam lenja, ali kad sam vredna, vredna sam - napisala je Anastasija Ražnatović uz video kojim je dočarala prazničnu atmosferu u svom domu

  • 37

Anastasija Ražnatović je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila delić novogodišnje atmosfere iz svog raskošnog doma. 

CECINA DECA U PROVODU: Evo kako je Veljko odreagovao kada je Anastasija otpevala hit "Ciganin sam, al' najlepši" (VIDEO)

Ovih dana su društvene mreže prepune novogodišnjih jelki, ukrasa i raznih prazničnih aktivnosti, pa je i ćerka Cece Ražnatović odlučila da odvoji vreme za ukrašavanje svog doma, a ishod je bio više nego očaravajući.

Jesam lenja i teško me je naterati na bilo šta, ali kad sam vredna, vredna sam. Prezadovoljna! - napisala je Anastasija uz snimak svog bajkovitog kutka koji je objavila, a koji je sve zadivio.

Anastasija je dodala da je jelku kitila tri sata, i da novogodišnja euforija konačno može početi...

Kako vam se dopada njena jelka?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    27. decembar 2016 | 09:52

    Zašto ne odoste kod nekog učenika Matematičke gimnazije i snimite njegovu novogodišnju kreaciju jelke? Čime je ova devojka zaslužila toliku pažnju. Pa u Srbiji ima na hiljade PAMEZTNIJIH I LEPŠIH DEVOJAKA od nje!?

  • Maja

    27. decembar 2016 | 08:11

    Joj smilujte nam se Dosta vise o njoj

  • коки

    27. decembar 2016 | 20:50

    а јел се то убола док је китила, па јој усне онако натекле?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA