MUSIC WEEK FESTIVAL okuplja najveće muzičke zvezde regiona na jednom mestu! (FOTO)

Drugi po redu Music Week festival biće održan od 9. do 18. marta 2017. godine na Kopaoniku

  • 2
Foto: Promo Foto: Promo

Na predstojećem, drugom po redu "Music Week festivalu", najveće regionalne muzičke zvezde okupiće se upravo na Kopaoniku.

(VIDEO) SEVE, MARTINA, JOKSIMOVIĆ: Pogledajte kako je izgledala nezaboravna žurka na Kopaoniku

Još uvek se pamti spektakularan provod od prethodne godine kada je kompanija Sky music u saradnji sa MK Mountain Resortom priredila koncerte ​Severine, ​Željka Joksimovića i ​Martine Vrbos​. Ovoga puta organizatori će svakako nadmašiti sami sebe. Od 9. do 18. marta 2017. očekuju nas četiri velika koncerta Svetlane Cece Ražnatović, Tonija Cetinskog​, Ace Lukasa​ i Tropiko benda.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ono po čemu se "Music Week festival" izdvaja je svakako najatraktivnija lokacija tokom zimske sezone, a to je nedvosmisleno Kopaonik. Spoj najpopularnije muzike i prave zimske idile svojstvene ovoj turističkoj destinaciji se nikako ne sme propustiti. ​Kao i prethodne godine, svi gosti ekskluzivnih hotela MK Mountain Resort imaće privilegiju da prisustvuju kompletnom spektaklu bez dodatne naknade za ulaznice, već je ceo ugođaj uključen u cenu aranžmana koji se kreće od 127 eura. ​

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Nastupi Cece, Tonija Cetinskog, Ace Lukasa i Tropico benda održaće se u luksuznoj dvorani hotela Grand. Kuriozitet je upravo to što ​je ​ovaj ​jedinstveni prostor sportske dvorane hotela Grand, za ovu priliku posebno preuređen i pretvoren u svojevrstan ekskluzivni VIP lounge, ​​u ko​me​ su najveće zvezde u bliskom kontaktu sa svojom publikom. Zbog toga je atmosfera sa Music week-a ono što se pamti​ i prepričava​.

Mnogobrojne poznate ličnosti iz javnog i kulturnog života naše zemlje biće gosti ovog prestižnog festivala, kao i prethodne godine.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Music Week je jedinstvena prilika da na jednom mestu doživite pravi ugođaj svih čula i budete deo elitnog skupa, koji čine najveće zvezde regionalne muzičke scene.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA