≫ 

BRAVO: Humani momci iz Amadeusa održali dato obećanje! (FOTO)

Džaja, Aca i ekipa su se odrekli 150.000 dinara, kako bi pomogli onima kojima je pomoć najneophodnija

  • 6

Amadeus bend sinoć je humanitarnim koncertom u Užicu uspeo da prikupi novčana sredstva, koja su poklonili porodilištu i za lečenje Užičanke Doris Bošković.

Poznati po svom humanitarnom radu, Džaja, Aca i ekipa su se odrekli 150.000 dinara, kako bi pomogli onima kojima je pomoć najneophodnija, od čega su 65.000 donirali za porodilišta, dok su ostalih 85.000 dinara odneli Doris Bošković, slepoj i nepokretnoj 25-godišnjoj devojci kojoj je potrebna lift platofrma da bi iz svog stana na trećem spratu lakše mogla da izlazi napolje.

ZOKA JURI SVOJ DESETOGODIŠNJI SAN: Boluje od retke bolesti, ali način na koji traži pomoć je za poštovanje (VIDEO)

Nezaboravan nastup i sjajna atmosfera pred 15 000 ljudi, još jedan je dokaz, zašto ovi momci važe za najbolju grupu na našim prostorima, a i šire. Svojim scenskim nastupima, sinoć su bukvalno atmosferu u doveli do usijanja, a sjajna žurka potrajala je do duboko u noć.

amadeus-3

Nakon fenomenalnog koncerta, momci iz Amadeusa slikali su se sa svojim fanovima i priredili im noć za pamćenje, a pre samog nastupa. posetili su i bolesnu Doris, kako bi uručili novac kojoj joj je neophodan, kao i porodilište gde su obišli načelnika klinike, zaposlene, ali i pacijente, odnosno žene kojima su ulepšali novogodišnje praznike .

Takođe, Amadeus pozva i sve ljude dobre volje da da se priključe akciji i pošalju SMS poruku, kako bi se što pre prikupila dodatna sredstva.

- Nova godina nam je počela na najlepši mogući način. Idemo dalje, nema stajanja - poručili su ovi sjajni momci.

Pogledajte fotografije:

Foto: Promo Foto: Promo
Foto: Promo Foto: Promo
Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA