Bregović priznao da su Bebek i on bili članovi Komunističke partije, pa opisao kakav mora da bude pravi komunista!

- Uvek se sećam onog koncerta na kojem smo mi pevali "Druže Tito, mi ti se kunemo" i, naravno, našeg novogodišnjeg nastupa pred Titom - izjavio je svojevremeno Bregović

  • 13

Davne 1976. Goran Bregović je sa puno entuzijazma opisao zašto se ponosi članstvom u Savezu komunista, u koji se učlanio zajedno sa Željkom Bebekom.

TRESLA SE ARENA: Ovako je 20.000 ljudi pevalo "Pljuni i zapjevaj moja Jugoslavijo" s "Bijelim Dugmetom"! (VIDEO)

To je bilo neko sasvim drugačije vreme, a Brega je svojevremeno u intervjuu za "Ven" objasnio zašto je samo organizovan komunista, dobar komunista.

Foto: Marko Todorović, Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Marko Todorović, Tanjug/Jaroslav Pap

- Nije slučajno da smo ja i Željko članovi Saveza komunista. Komunista je onaj ko je organizovan. Mene strašno nervira kada neko kaže: "Ja nisam član, ja se osećam kao komunista". Neorganizovan komunista ne postoji. Samo organizovani komunista je pravi komunista... I, naravno, uvek se sećam onog koncerta na kojem smo mi pevali "Druže Tito, mi ti se kunemo" i, naravno, našeg novogodišnjeg nastupa pred Titom - izjavio je Bregović.

(Telegraf.rs/izvor: Ven)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA